Ontspannen bij de lastminute vakantiehuizen in Umbrie is heerlijk

Een lastminute vakantie in Umbrië in het Groene hart van Italië is fantastisch. Er werd in het verleden wel gedacht dat Umbrië in de schaduw van Toscane lag, maar velen weten inmiddels wel beter. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Umbrië

Speciale Vakantiehuizendeals in Umbrië


Informatie

Een lastminute vakantie in Umbrië in het Groene hart van Italië is fantastisch. Er werd in het verleden wel gedacht dat Umbrië in de schaduw van Toscane lag, maar velen weten inmiddels wel beter. Deze twee regio’s sluiten naadloos bij elkaar aan. De ruige Apennijnen met wijdse bossen en nauwe kloven en de Monti Sibillini zijn onderdeel van de regio, evenals het lago Trasimeno. In eerste instantie werd Umbrië door twee groepen toeristen, de eerste groep waren Toscane liefhebbers, de tweede groep kwamen op de religieuze geschiedenis af. Volgens de historie komen ruim vijftig heiligen uit deze streek. Dat ziet u ook terug in de diverse gebouwen met een religieus-historische achtergrond. Geografisch gezien ligt Umbrië in het hart van Italië. Een andere koosnaam voor deze regio is Het land van heiligen, ridders en kunstenaars. U vindt in dit vakantiegebied een unieke mix van tradities en gewoontes, de resultaten uit het verleden en heden. De interesse voor de lastminutes in Umbrië groeit nog steeds dankzij het landschap en het aanbod van cultuur in de steden.

Cultuur en bezienswaardigheden

De Umbrische steden zijn een rijke aan bron aan cultuur met historie en kunst. Mooie steden en plaatsen vanaf de lastminute vakantiehuizen in Umbrië zijn bijvoorbeeld Assisi, Spoleto, Todi, Gubbio of Norcia. Bezoek de stad Perugia voor de historische bezienswaardigheden , u kijkt uit over de rivier de Tiber. De stadsmuren zijn imposante monumenten, deze omringen het oude stadscentrum. In de oude stad vindt u vijf oude wijken sinds de 14e eeuw. Het Aquaduct en het Archeologisch museum zijn interessante bezienswaardigheden. Assisi is een Middeleeuws stad op een heuvel midden in Umbrië. In deze stad staat de beroemde basiliek met de religieuze schatten van Franciscus compleet met prachtige freso’s over zijn leven. Er zijn nog zeven andere kerken, voor veel toeristen is deze stad een katholiek bedevaartsoord. Dit is een van de redenen dat deze stad populair is bij de toeristen tijdens een lastminutes in Umbrië, een andere reden is de historische uitstraling van de stad. Orvieto is bijzonder gebouwd op een locatie op de top van turfsteenrotsen. U vindt hier een mooie kathedraal compleet met fresco’s en decoraties en monumenten en musea over de Etrusken. Bij Terni kunt u de grootste en hoogste waterval van de wereld bezoeken, gemaakt door de Romeinen, de naam is Cascata delle Marmore. De totale hoogte is 165m, dat is behoorlijk indrukwekkend. In de omgeving van Perugia liggen diverse wijngaarden, dat verklaart de aanwezigheid van de heerlijke wijnen. Als wandelaar kunt u hier fijn wandelen langs de rivier de Tiber evenals in de heuvels. Voor de liefhebbers; u kunt met een lastmiutes in Umbrië verschillende wijnroutes volgen langs wijnkelders en wijnboerderijen.

Ervaar het landschap van Umbrië

Het Lago Trasimeno is onderdeel van dit mooie vakantiegebied. Aan de oevers vindt u zandstranden en rietkragen, goed voor mens en dier. Isola Maggiore ligt in het meer, via de boot te bereiken vanaf het vissersplaatsje Castiglione del lago. U kunt hier fijn wandelen. De Apennijnen zijn het bergachtige bestemming vanaf de lastminute vakantiehuizen in Umbrië. Dit deel van Italië wordt nog steeds tussentijds geteisterd door aardbevingen. Kenmerkend voor deze gebieden begint men snel met het repareren van de gebouwen en beschadigingen. De bergen van Monti Sibillini bieden hoge pieken tot 2476m met de Vettore en de Redentore. Bij de rivier de Nera ligt een haast ruig landschap met bergkloven en een kronkelig rivierdal zoals het dal de Valnerina. Het noordeljke gedeelte van Umbrië biedt een wat liefelijker landschap. U kunt in deze omgeving afwisselend wandelen en mountainbiken in de natuur, actief genieten in de natuur met een klimpartij, raften en abseilen. De natuur is prachtig, geniet ervan in alle rust. Vanaf de lastminute vakantiehuizen in Umbrië zijn al vele toeristen verliefd geworden op dit vakantiegebied.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.