Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Labin voor uw topvakantie

De plaats Labin ligt op het Kroatische schiereiland Istrië. De vakantiehuizen in Labin zijn een prachtig begin van een Kroatisch avontuur. Het ligt aan de Adriatische Zee, een heerlijk warme zee in het hart van Europa. Rabac is onderdeel van Labin en dit... Lees meer

Informatie

De plaats Labin ligt op het Kroatische schiereiland Istrië. De vakantiehuizen in Labin zijn een prachtig begin van een Kroatisch avontuur. Het ligt aan de Adriatische Zee, een heerlijk warme zee in het hart van Europa. Rabac is onderdeel van Labin en dit wordt wel de Parel van de Kvarner baai genoemd. U weet niet wat u ziet hier; groene pijnbomen, middellandse zee begroeiingen en de indrukwekkende zee. De oude stad ligt eigenlijk net boven Rabac, boven op de heuvel. Een stadswandeling met gids door de Oude stad is zeker aan te bevelen, u komt op deze manier langs unieke plekjes die u zelf niet zou ontdekken. Een bezoek aan de Negri kunstgalerij mag ook zeker niet ontbreken op uw wensenlijstje. Het nationaal museum in Rabac is ‘the place to be’ als u van kunst houdt.

De omgeving

Bij Rabac kunt u kennis maken met de wijncultuur van Kroatië. Jonge wijnboeren werken hard aan de heerlijkste wijnen. De traditionele handgemaakte keramische kannen verhogen de smaak van de wijnen en uw plezier. Het is een fantastische souvenier die altijd weer goede herinneringen naar boven zal brengen. Als u het leuk vindt, kunt u altijd kiezen voor een stadswandeling in een van de buursteden zoals Rovinj, Porec, Pula of Pazin. In elke plaats vindt u leuke en interessante charmes.

Evenementen in Rabac

In Rabac wordt jaarlijks in de herfst het Folkore festival gehouden compleet met dans en muziek, plaatselijke wijnen en gerechten. U kunt hier kennis maken met de 250 jaar oude kostuums en 150 jaar oude instrumenten uit Istrië. De parade aan de waterkant van Rabac is een uniek onderdeel van het festival. Zo wordt er sinds twee jaar de Industriële Kunst Biënnale georganiseerd, hier zult u diverse vormen van kunst ontdekken met onderwerpen als kunst, wetenschap en technologie. Een derde groot evenement is de Rabac Regatta race, de eerste werd gehouden in 1973. Een vakantie in Labin leeft.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.