Verwen uzelf met het boeken van vakantiehuizen in Istrië

Een vakantie in Istrië heeft voor iedereen wel wat in petto. De kust van 400km lang is de ideale locatie voor een strandvakantie en watersportactiviteiten. Het binnenland, soms wat heuvelachtig leent zich uitstekend voor een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Istrie


Informatie

Een vakantie in Istrië heeft voor iedereen wel wat in petto. De kust van 400km lang is de ideale locatie voor een strandvakantie een watersportactiviteiten. Het binnenland, soms wat heuvelachtig leent zich uitstekend voor een motor- of autotoer, fietstocht of wandeling in de omgeving van de vakantiehuizen in Istrië. Istrië is een schiereiland met pijnbomen aan het strand en talloze olijfbomen als een belangrijk onderdeel van het natuurlijke landschap.

Actief genieten in de natuur

De oostkust is wat ruiger dan de westkust, liefhebbers van natuur zullen zeker plezier beleven aan de unieke vormen van deze kustlijn in de omgeving van de vakantiehuizen in Istrië. Zo vindt u een uniek fjordenlandschap bij het Limski- kanaal. De bossen bij Motovun zijn perfecte locaties voor een fietstocht of een fijne wandeling. De Brijuni eilandengroep is voor een groot deel beschermd natuurgebied. U kunt op heel veel plaatsen fietsen en mountainbikes huren.

De vakantie aan de kust van Istrië is all-round afhankelijk van de locatie en natuurlijke omstandigheden. U zult vaak kiezelstranden aantreffen, vissersdorpen waar nog ‘ouderwets’ gevist wordt, rustige strandjes in een baai. De zee en de kust is en blijft een unieke toeristische trekpleister, elke maand heeft zijn eigen kleur, geur en ritme. U kunt het beste bij uw vakantiehuis in Istrië informeren naar de mogelijkheden vlakbij. Het strand Kanova ligt in een mooie baai, niet ver van Umag. Niet heel ver van de stad Porec vindt u het Valeta strand, onderdeel van het Lanterna eiland. Het strand Donji Spadici ligt slechts 2km van Porec, een mooi kiezelstrand, waar u aan diverse strandactiviteiten kunt deelnemen.

Culturele ontdekkingen op Istrië

Ontdek de streekgerechten vanaf de vakantiehuizen in Istrië. Lekker eten tijdens de vakantie maakt uw verblijf nog plezieriger. Een bezoek aan de steden in Istrië is zeker leuk, als u de sfeer wilt proeven . Piran is een van de grote havenssteden, in de baai van Piran. Het stadje zelf heeft een Mediterrane uitstraling met nauwe straatjes, compacte huizen, een uniek openluchtmuseum of wat dacht u van een bezoek aan het Venetiaanse huis? Een foto met het strandbeeld van Guiseppe Tartini . Portoroz-Haven van de Rozen is een kustplaats niet ver van de vakantiehuizen op Istrië. Het bruist van activiteiten zoals een levendig strand, haven, casino, vliegveld en gezelig stadscentrum. Let wel, dit zijn slechts twee steden maar er zijn er veel meer en altijd weer anders met een eigen charme. Een vakantie in Istrië is fantastisch.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.