Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kroatië beleven met de last minutes

Istrië is het grootste schiereiland in de Adriatische Zee, het grootste deel ligt in Kroatië. Vanaf de last minute vakantiehuizen in Istrië kunt u spontaan kennis maken met deze regio met een eigen karakter. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Istrie


Informatie

Istrië is het grootste schiereiland in de Adriatische Zee, het grootste deel ligt in Kroatië. Vanaf de last minute vakantiehuizen in Istrië kunt u spontaan kennis maken met deze regio met een eigen karakter. Dat wisten Dante en Jules Verne ook al in hun tijd. De kustlijn van 445km biedt schitterende rotsen en mooie stranden. Ontdek de kleuren van de witte bergtoppen, het grijze vruchtbare binnenland en het bloedrode gebied aan de kustlijn, vanuit de last minute vakantiehuisjes in Istrië.

Stedentrip vol cultuur

Een stedentrip is een aanrader tijdens een last minute vakantie in Istrië. Ondek de unieke en typische Kroatisch steden zoals Porec, Pula, Rovinj, Buje of Roc. Pula is een levendige havenstad waar u met plezier rondkijkt, wat winkelt en een terrasje pakt. Hum is een gehucht op hoogte van 400m, met maximaal 30 inwoners en nauwelijks 12 huizen, toch heeft het de status van Stad en is onderdeel van de Glagolitic Alley, een route langs stenen kunstwerken. Ontdek hier ook het museum en tevens kunstgalerij. De oude stad Rovinj ligt op een eiland met heuvel en heeft een oude stadskern met omhoog lopende straatjes. De steden in Kroatië hebben elke hun eigen sfeer, mooie bestemmingen voor een dagexcursie tijdens een last minute in Istrië.

De stranden van Istrië

De kustlijn van Istrië met de warme zomers, een blauwe zee en mooie baaien zijn een prima thuisbasis voor de last minute vakantiehuizen in Istrië en om te genieten van een strand- of watersportvakantie. De badplaatsen staan gastvrij klaar voor de toeristen, denkt u hierbij aan het mondaine Umag, historische Pula, mediterrane Rovinj of het bekende Vrsar. Bij het Limski kanaal kunt u een kwekerij van vis, oesters en mosselen bezoeken. Het strand Donji Spadici bij Porec, bruist van activiteiten. Het Brulostrand ook bij Porec bestaat deels uit zand, deels uit kiezel en deels uit gras. Het Bellevue strand is 250m lang met kiezels bedekt bij de Blue lagoon. Duizend en één redenen om te kiezen voor een last minute vakantie in Istrië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.