Vakantiehuizen in Klenovica voor een vakantie aan de kust

Klenovica is een dorp in Kroatië. Vanaf de vakantiehuizen in Klenovica ervaart u de sfeer van het vissersdorpje. Het is nog steeds een actief vissersdorp met vakmensen maar u vindt hier ook 6 restaurants, pizzeria, bars, winkels, benzinestation... Lees meer

Informatie

Klenovica is een dorp in Kroatië. Vanaf de vakantiehuizen in Klenovica ervaart u de sfeer van het vissersdorpje. Het is nog steeds een actief vissersdorp met vakmensen maar u vindt hier ook 6 restaurants, pizzeria, bars, winkels, benzinestation, postkantoor en natuurlijk de haven. In de haven liggen de nog houten vissersboten, die met succes gebruikt worden voor de visvangst. U vindt hier een schone zee, warm klimaat en een zachte zeebries.

De omgeving

Bij Klenovica vindt u een ruig achterland met bossen en grijze rotsformaties. De kust met kliffen en stranden zijn de voorlopers van de bergen Kapela en Velebit. Dit is de beste omgeving om te ontspannen en uw stress van u af te laten glijden. In het westen vindt u Zrnovnica, een baai met een zoetwaterbron, het biedt water voor ontspanning en drinkwatervoorraad. Er ligt bij het dorp een terrein met strand van 250m lang en 8 of meer meters breed. U moet hier wel entreegeld betalen maar dan heeft u toegang tot watersportmogelijkheden en kunt u genieten op het kiezelstrand, als u verstandig bent met waterschoenen. Het strand is zeer populair bij dagjesmensen. Andere mooie stranden in de omgeving vindt u bij de Zrnovnica en Povile baaien. Deze zijn alleen te bereiken met de auto, met de boot of op uw wandelschoenen.

Bezienswaardigheden

Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn bijvoorbeeld de boulevard bij Opatija aan de prachtige blauwe zee of bezoek het nationaalpark Sjeverni Velebitbergen en ontdek het park Risnjak. Wandelen en mountainbiken in de natuur is een perfecte manier om maximaal te relaxen. Een dagje vissen met de vissers vanaf de haven op de Crikvenica Riviera in het Vinodolski kanaal is een bijzondere ervaring voor de toeristen. Verwen u zelf met een plaatselijk visgerecht in een van de eetgelegenheden. Dit wilt u niet missen. Een vakantie in Klenovica is anders en uniek.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.