Beleef plezier aan de vakantiehuizen aan de Kroatische kust

Watersport en een strandvakantie aan de Kroatische kust is misschien wat minder bekend dan de zonvakanties in Italië of Frankrijk. Het feit is en blijft dat Kroatië een lange kustlijn heeft met prachtige stranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatische kust


Informatie

Watersport en een strandvakantie aan de Kroatische kust is misschien wat minder bekend dan de zonvakanties in Italië of Frankrijk. Het feit is en blijft dat Kroatië een lange kustlijn heeft met prachtige stranden, het grootste deel kiezelstranden maar u vindt hier ook mooie zandstranden. U vindt hier de ideale ingrediënten voor een vakantie vanaf de vakantiehuizen aan de Kroatische kust namelijk mooie natuur, schoon en helder water, heerlijk klimaat en een plezierige sfeer.

De mooiste stranden aan de Kroatische kust

U vindt de mooiste stranden vanaf de vakantiehuizen aan de Kroatische kust. De bijna 900 stranden worden gecontroleerd op schoonheid van water en stranden. Bij Istrie, Like Senj, Zadar, Sibenik Knin vindt u schoon zwemwater. U vindt ruim 4km aan kustlijn dus u heeft keuze genoeg. U vindt plezierige familiestranden aan de Makarska Riviera, deze is 60km lang. U treft hier grote en kleine stranden, zandstranden. Er liggen mooie stranden bij Makarska, Brela, Tucepi en Baska Voda. Bij Dubrovnik ligt het mooie strand Lapad en Copacabana. Naast watersportmogelijkheden zoals waterski, surfen en zeilen vinden de kinderen diverse glijbanen en activiteiten. De mooie stranden in combinatie met de mooie wandelpaden en autovrije zones en het gezellige centrum vormen samen een complete vakantiebestemming bij een gezellige vakantiebungalow. Op het eiland Hvar kunt u de mooie havenplaats Jelsa bezoeken. Het natuurlijke landschap is de basis van de haven, de inhammen met zandstranden. Er liggen hier zowel familie- als toeristische- als een nudistenstrand.

Cultuur aan de Kroatische kust

Trogir is een prachtige stad aan de kust, met mooie historische gebouwen zoals het Kamerlengo kasteel of de San Marco toren. Het Pantanstrand is een familiestrand en het Medena strand biedt talloze mogelijkheden voor de watersport met waterski, surfen en zeilen, niet ver van de vakantiehuizen aan de Kroatische kust. Bij Trogir is een cultuurvakantie zeker niet saai. Een bezoek aan Brela is een prachtige bestemming om sfeer te proeven. De golf van Vrulja, de inhammen, de hagelwitte stranden hebben terecht een imago van romantiek en gezelligheid. De Brijuni eilanden bieden een prachtige mix van mooie stranden, natuur en historische bezienswaardigheden, onder andere als gevolg van WOII. Een vakantie aan de Kroatische kust zult u niet snel vergeten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.