Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen in Split

Vakantiehuizen in Split boekt u voor een zonnige strandvakantie in Kroatië. Lekker de dag doorbrengen aan de kiezelstranden van Split. Liggen luieren, een beetje zwemmen, watersporten beoefenen noem maar op. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Split


Informatie

Vakantiehuizen in Split boekt u voor een zonnige strandvakantie in Kroatië. Lekker de dag doorbrengen aan de kiezelstranden van Split. Liggen luieren, een beetje zwemmen, watersporten beoefenen noem maar op. U zult u het zeker naar uw zin hebben tijdens uw strandvakantie in Split vanuit vakantiehuisjes aan de kust in Split. Voor een culturele vakantie verblijft u in een vakantiehuisje in de stad. Bezoek archeologische museums waar u een collectie van oude en middeleeuwse munten of onderzeese archeologie kunt bekijken, maar ook in de rijke archeologische bibliotheek kunt wandelen. Een vakantiehuis in Split boekt u voor een leerzame cultuurvakantie.

Vakantie in de natuur vanuit vakantiehuizen in Split.

Geniet van een sportieve vakantie vanuit vakantiehuisjes in Split. Boek een accommodatie waarvan uit u sporten kunt beoefenen. Lekker golfen of tennissen, in de bergen mountainbiken of deltavliegen, zeilen of surfen op het water. Er is zoveel te doen dat u zich niet zal vervelen vanuit een vakantiehuis met fietsmogelijkheden in Split. Een vakantie in de natuur begint bij een vakantiehuisje in Split. Verken de prachtige natuur van de regio waarbij u de heuvel Marjan beklimt. Hier kunt u deelnemen aan excursies, een dierentuin, die op de heuvel ligt, bezoeken en u zelf en de kinderen vermaken met andere leuke activiteiten zoals een picknick. Boek dus de vakantiehuizen in Split voor een gezellige vakantie in de natuur.

Familievakantie vanuit vakantiehuisjes in Split.

Beleef met de familie een geweldige vakantie vanuit een vakantiehuis in Split. Samen met de kinderen kunt u op stap gaan en de regio ontdekken. Bezoek de culturele rijkdommen van de regio waar u de geschiedenis kunt leren. Ontdek de schitterende natuur vanuit uw vakantiehuisje in Split. Breng een dagje aan de stranden door waar u zeker een onvergetelijke tijd zal doorbrengen. Vanuit de vakantiehuizen met zwembad in Split zult u een sfeervolle vakantie beleven. Een culinaire vakantie ervaart u vanuit de vakantiehuisjes in Split. Proef de lekkere gerechten van de regio in de lokale restaurants. Proef gerechten zoals lam van Brač of de vitalac. U zult verbaasd staan van hoe heerlijk deze gerechten smaken.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.