Actief genieten met de last minutes in Normandië

Een actieve vakantie vanaf de vakantieparken in Normandië bruist van activiteiten. Het glooiende landschap en natuurparken zijn ideaal om te fietsen. Er liggen honderden kilometers in deze regio, voor een langere of korte afstand. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Normandie


Informatie

Een actieve vakantie vanaf de vakantieparken in Normandië bruist van activiteiten. Het glooiende landschap en natuurparken zijn ideaal om te fietsen. Er liggen honderden kilometers in deze regio, voor een langere of korte afstand. Eure is een regio binnen Normandië, u vindt hier talloze routes voor op de fiets, te paard of om te wandelen. U vindt hier ook routes om te mountainbiken. De vele golfbanen hebben al menig toerist een plezierige dag bezorgd. Deze regio biedt ook meer spanning en sensatie tijdens outdooractiviteiten op een quad, op een kart of tijdens een 4WD tocht. Met een last minute in Normandië behoren paardrijden en een huifkartocht in de omgeving ook tot de mogelijkheden.

Uitstapjes met het hele gezin

De kustlijn rond de last minute vakantieparken in Normandië is kilometers lang. Heerlijk om in de zomer een dagje op de mooie zandstranden door te brengen. U zult ook plezier beleven aan de watersport met catamarans, surfen, zeilen, zeilles of een bezoek aan de jachthaven. Kajakken op zee is zowel spannend en ontspannend. Actief met kinderen is leuk tijdens een last minute vakantie in Normandië. Een paar leuke bestemmingen voor een dagtocht is het Woody Park, een avonturenpark met paintballen en kanovaren of wat dacht u van Parc du Bocasse, een pretpark met achtbanen. Een bezoek aan het boomklimpark Etretat Aventure in les Loges een plezierige dagexcursie voor iedereen.

De natuur van Normandië verkennen

Ongeveer 17km van de kustlijn ligt de eilandengroep Iles Chause met ongeveer 50 eilanden, maar dat is niet alles. De kliffen van graniet aan de kust zijn schitterend en indrukwekkend, tijdens een boottocht kunt u deze extra goed bewonderen. Daarnaast vindt u aan de kust krijtrotsen, kiezel- en zandstranden en natuurlijk gezellige last minute vakantieparken in Normandië. Een deel van de kustlijn is de Bloemenkust-Cote Fleurie. De kiezel- en zandstranden bieden prachtige mogelijkheden voor strandactiviteiten en watersport. Meer in het binnenland kunt u mooie kastelen en landschapstuinen bezoeken zoals bij Chateau de Bosmelet in Auffay of de botanische tuinen in Grigneuseville. Parc des Boucles de la Seine ligt aan de oevers van de Seine bij Rouen, u vindt hier een prachtig stuk natuur.

Ervaar de rijke cultuur

Rond de last minute bungalowparken in Normandië kunt u kennis maken met de bekende camembert en de Calvados, maar er is veel meer. U vindt hier mooie badsteden met historie zoals Deauvill, Trouville en Dieppe. Ontdek de steden Rouen en Le Havre met het grote aanbod van gezelligheid, historie, musea en stadswandelingen. Liefhebbers van historie zullen zeker de 29 soldatenkerkhoven bezoeken, het resultaat van WOII. Een last minute vakantie in Normandië heeft veel te bieden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.