Last Minute Vakantiehuizen Griekenland

Ontdek de Griekse oudheid met de goedkope last minute vakantiehuizen in Griekenland. Het land staat ook wel bekend als de wieg van de Westerse beschaving en u vindt hier 17 werelderfgoederen die voorkomen op de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland


Informatie

Ontdek de Griekse oudheid met de goedkope last minute vakantiehuizen in Griekenland. Het land staat ook wel bekend als de wieg van de Westerse beschaving en u vindt hier 17 werelderfgoederen die voorkomen op de lijst van UNESCO. Duik in de cultuur van Thessaloniki met de markante witte toren en de vroeg christelijke en byzantijnse monumenten die op de lijst van UNESCO staan. Met een last minute in Griekenland op één van de eilanden kunt u genieten van een romantisch onderonsje voor twee met lekker eten, goede wijn en een prachtige zonsondergang. Griekenland is ook een ideale bestemming voor een vakantie in de bergen, dankzij het bergachtige landschap met als hoogste punt Olympus, de berg van Zeus. Voor vakantieplezier in de zon en aan zee kunt u spontaan één van de last minute vakantiehuizen in Griekenland bij Bungalow.Net boeken.

Actieve vakantie in de zon 

De mooie stranden en de helder blauwe zee wachten op u bij de vakantiehuisjes in Griekenland, een betaalbare strandvakantie. Vooral op de Griekse eilanden zoals Kreta, Kos, Rhodos of Santorini met de witte huizen met blauwe daken kunt u hier naar hartelust van genieten. Lekker zwemmen en zonnebaden en de dag afsluiten in één van de vele gezellige restaurantjes. Ook de eilanden zijn behoorlijk bergachtig en u kunt lekker wandelen. Bijvoorbeeld de Lassithi hoogvlakte of Samaria kloof op Kreta verkennen, wandelen over de Cycladen of de hoogste berg bedwingen, Olympus. Griekenland en mythologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen komt u deze in elke souvenirshop tegen, u kunt ook diverse plekken bezoeken, zoals de grot Dkitaion Antron, de mythische geboorteplaats van Zeus of het eiland Ithaka van Odysseus. Bent u een echte watersportliefhebber? Dan is een last minute in Griekenland ook een echte aanrader, bijvoorbeeld op het eiland Kos waar u kunt jetskiën, windsurfen, zeekajakken, vissen, parasailen en catamaran excursies kunt maken. Voor een actief avontuur of ontspannen aan zee zijn de vakantiehuisjes in Griekenland de perfecte manier om te genieten van het spectaculaire landschap.

Herontdek de geschiedenis in Griekenland 

Griekenland is de geboorteplaats van democratie en Westerse filosofie met bekende filosofen zoals Socrates, Plato en Archimedes. Griekenland biedt werkelijk een spectaculair aanbod aan culturele bezienswaardigheden en dankzij een last minute vakantiehuis in Griekenland kunt u deze betaalbaar bezoeken. Alleen al de hoofdstad Athene staat bol van de mogelijkheden. U kunt de Acropolis beklimmen met het bekende Parthenon of een bezoek brengen aan nationaal Archeologisch museum, waar u de grootste collectie van Griekse antiquiteiten aantreft. Thessaloniki staat op de vijfde plaats van ‘s werelds beste uitgaanssteden volgens Lonely Planet en u vindt ook hier diverse bezienswaardigheden. Ook hiervoor zijn er last minutes in Griekenland te vinden. Wilt u zien hoe de Olympische Spelen in de Oudheid gehouden werden? Breng dan een bezoek aan Olympia, waar het complex met opgravingen u mee terug nemen in de tijd. Het eiland Santorini is door de BBC verkozen tot het beste eiland ter wereld. De markante huizen vindt u vaak terug op foto’s en in films. Niet zonder reden, dit pittoreske eiland is zeker een bezoek waard. De bloeiende wijnmakerijen op Santorini nodigen u uit om hun wijnen de komen proeven. Boek snel nog een last minute vakantiehuis in Griekenland en geniet van 3400 jaar aan cultuur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.