Vakantiehuizen voor de Meivakantie Griekenland

De vakantiehuizen voor meivakantie in Griekenland is een prima uitvalsbasis voor uw kennismaking met Griekenland. Een bezoek aan Athene is een aanrader, het boegbeeld van het vakantieland Griekenland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland


Informatie

De vakantiehuizen voor meivakantie in Griekenland is een prima uitvalsbasis voor uw kennismaking met Griekenland. Een bezoek aan Athene is een aanrader, het boegbeeld van het vakantieland Griekenland. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Griekenland is het Oude Athene, de basis van de beschaving met historische gebouwen. Het Parthenon en Akropolis is schitterend cultureel erfgoed niet ver van de vakantiehuizen voor meivakantie in Griekenland. Akropolis betekent hoogste punt van de stad, het is de Tafelberg midden in Athene met 165 meter hoogte. Ontdek het eiland Patmos, onderdeel van de Dodekanesos eilandengroep met het Johannieterklooster en de beroemde grot van Johannes. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Griekenland treft u op Patmos een heuvelachtig landschap aan met diverse gezellige stranden.

Boek nu uw meivakantie in Griekenland 

Boek nu uw meivakantie in Griekenland voor een fantastische strandvakantie. Zo vindt u bij de Egeïsche zee de prachtigste stranden. Bij Gavrio, Vitali, Batsi en Paraporti kunt u perfect zwemmen. Bij de baai van Fellos ligt een mooi zandstrand, ideaal voor uw meivakantie in Griekenland. Batsi is een toeristische badplaats met zandstrand. Kalymnos is een eiland met de haven Pothia en boulevard, grot en fort. U kunt hier wandelen, sportklimmen, vissen, duiken, surfen, jacht huren en varen. Bij Telendos vindt u kleine en rustige stranden. De duikers kunnen tijdens een meivakantie in Griekenland duiken naar sponsdieren. Bij Kos vindt u tijdens een meivakantie in Griekenland mooie stranden zoals bij Kos-Stad met landschildpadden. Een meivakantie aan het strand is een succes.

Meivakantie met de familie in Griekenland  in de natuur 

Een actieve meivakantie met de familie in Griekenland in de natuur is bijzonder. Dankzij het natuurlijke landschap kunt u bijzondere buitenactiviteiten verwachten. De elf watergebieden en vele beschermde natuurgebieden bieden prachtige mogelijkheden voor vogels spotten tijdens een meivakantie met de familie in Griekenland. De grotten, ongeveer 6000 in Griekenland, zijn deels opengesteld voor bezoekers zoals bij Perama. De stranden zijn een prima bron tijdens een meivakantie met de familie in Griekenland voor watersportactiviteiten zoals zeilen bij Pythagorion, zee kajakken, surfen, duiken, varen, raften, kano-varen en zwemmen. Dankzij het actieve karakter is uw vakantie met kinderen in Griekenland geen enkel probleem. Griekenland is een paradijs voor een actieve meivakantie en gezellige vakantie met kinderen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.