Actieve last minute vakantie in Tirol

Neem een kijkje in de authentieke wereld van Oostenrijk met de last minute vakantiehuizen in Tirol. Deze bergachtige regio is het hele jaar door een indrukwekkende bestemming, met diverse bergen die meer dan 3000m hoog zijn. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tirol


Informatie

Neem een kijkje in de authentieke wereld van Oostenrijk met de last minute vakantiehuizen in Tirol. Deze bergachtige regio is het hele jaar door een indrukwekkende bestemming, met diverse bergen die meer dan 3000m hoog zijn. Het is natuurlijk een ideale bestemming voor wandelliefhebbers en mountainbikers. De uitdagende routes zijn heerlijk voor echte actievelingen. De bergen zijn ook het ideale decor voor bergsporten zoals klimmen, abseilen, tokkelen en nog veel meer. Ben jij niet zo thuis in deze sporten, dan is een bezoek aan een van de klimparken of outdoorparken een aanrader. Hier kan je op een eenvoudiger niveau kennis maken met al deze sporten, toch zijn ook deze parken een mooie uitdaging voor jong en oud. Je vindt ze onder andere in het Stubaidal en Ötzdal. In Tirol vind je ook diverse rodelbanen van verschillende lengte en hoogteverschil. De kinderen zullen een bezoek hieraan echt leuk vinden tijdens de last minute vakantie in Tirol. In vliegende vaart naar beneden suizen.

Genieten van de natuur

De Tiroler bergen zijn niet alleen hoog, ze bieden een schitterende natuur, voor de liefhebbers een mekka dus. Wat is er nou heerlijker dan te wandelen in de bergen met om je heen een schitterend uitzicht over de bergen en dalen en een picknick te houden op de Almen (bergweiden). De Almen van Hochötz en het Alpbachtal zijn puur genieten. Het Adlerplateau bij Mayrhofen heeft een speciale bezienswaardigheid. Een roofvogelstation waar je kennis kunt maken met adelaars en buizerds. Niet alleen de shows zijn indrukwekkend, maar je kan ook kennis maken met deze imposante vogels. Daarna zal je ze ook zeker kunnen herkennen op je bergwandelingen in Tirol. De last minute vakantiehuizen in Tirol maken een betaalbare vakantie mogelijk in deze schitterende omgeving.

Cultureel tintje

Hoewel een last minute vakantie in Tirol makkelijk in het teken van de natuur en actief bezig zijn kan staan mag de cultuur van deze boeiende regio niet vergeten worden. Traditioneel wordt het vee aan het einde van de zomer van de Almen terug in de dorpen gedreven. De koeien worden prachtig versierd en er zijn gezellige dorpsfeesten gaande. De 800 jaar oude stad Innsbruck is het kloppende hart van de regio. Door de ligging aan de rivier de Inns werd de stad in de middeleeuwen een belangrijke handelsplek. Diverse oude gebouwen herinneren hier nog aan. Tijdens een stedentrip hier moet u beslist een kijkje nemen in de oude binnenstad, de Hofkirche en het 15e eeuwse kasteel Fürstenburg. De cultuur van Tirol vind je ook terug in de typische Tiroler keuken. Er zijn verschillende culinaire routes door het gebied, zoals de kaasroute en de schnappsroute. Er zijn 78 restaurants gewaardeerd met koksmutsen. Hier krijgen de traditionele gerechten een internationaal tintje. Eigenlijk toch wel een must als u verblijft in één van de last minute vakantiehuizen in Tirol. Het is de ideale manier om kennis te maken met deze regio.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.