Geniet van de zomer bij de vakantiehuizen in Tirol

De vakantiehuizen voor uw zomervakantie in Tirol ontvangen u met open armen. Tirol is een deelstaat van het mooie land Oostenrijk. Het klinkt heel cliché-matig maar het is echt waar, u vindt hier zowel unieke... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tirol


Informatie

De vakantiehuizen voor uw zomervakantie in Tirol ontvangen u met open armen. Tirol is een deelstaat van het mooie land Oostenrijk. Het klinkt heel cliché-matig maar het is echt waar, u vindt hier zowel unieke cultuur als een breed aanbod van buitenactiviteiten. Als de Oostenrijkse punctualiteit u aanspreekt, is Tirol een ideale vakantiebestemming.

Cultuur in Tirol

De Oostenrijkers zijn met reden trots op hun tradities en historie. Dat ziet u ook terug in de goed verzorgde musea, eenvoudig te bezoeken vanaf de vakantiehuizen in Tirol. Denkt u hierbij aan het Klokkenmuseum Grassmayr of het slot Ambras waar het kunsthistorisch museum van Wenen deels is gehuisvest. Andere mooie voorbeelden zijn het Tiroler Kaiserjager museum, het Landsmuseum Ferdinandeum of het Volkskunstmuseum. De kuuroorden en spa-centra zijn een cultuur op zich in Tirol. Zo vindt u in de KitzbühelerAlpen een compleet aanbod van behandelingen aansluitend bij de natuurlijke omgevingen zoals geneeskrachtige waterkuren, Kneipptechnieken, rust, beweging. Het Schwarzmeer maakt dit aanbod compleet. Iets heel anders maar ook heel interessant is het Swarovski Kristalwereld Wattend. Het is een park van de familie Swarovski, hier kunt u kennis maken met geslepen glas in vele vormen. Het Kunsthaus in Graz is qua collectie en qua architectuur een aantrekkelijke culturele en bijzondere bezienswaardigheid. Een bezoek aan de Zilvermijn is een van de toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Tirol. U gaat hier 800m diep de mijn in en u kunt uw EIGEN munt slaan.

Actief genieten in Tirol

De natuurlijke omgeving van Tirol met dalen, ravijnen en bergen bieden alle mogelijkheden voor een bruisende actieve vakantie in de zomer in de bergen en dalen. Bij de ravijnen van Brandenberger Arche kunt u fantastisch zwemmen en kano varen. Zonder specifieke plaatsnamen te noemen kan ik met een gerust hart schrijven dat u hier aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar frisse berglucht, rust, natuur, klimsport, wandelingen maken in de bergen, mountainbiken met hoogteverschillen. Tirol is naar schatting het populairste wandelgebied van Oostenrijk, er liggen hier werkelijk duizenden routes voor beginners en gevorderden. Zo ontdekte ik een nieuw bergavontuur op een website, de Adelaarweg, een route van 280km langs de hoogtepunten van Tirol. Het natuurpark Hote Tauern in Pitztal is groot met 18000km2, het is het grootste natuurpark van Europa en u vindt hier de hoogste berg van Oostenrijk van 3798m, de Grossglockner. Met bergen, rotswanden en gletsjers kunt u verder uw fantasie laten werken wat betrefd de mogelijkheden voor sportieve buitenactiviteiten in de natuur. Wat u eigenlijk niet mag missen is de Zammer Locherputz, de dertig meter hoge waterval, de wandeling in de omgeving over bruggen, kabelbaan en door tunnels is uniek. U kunt hier zelfs kennis maken met de legende over deze waterval. Vanaf de vakantiehuizen in Tirol kunt u alleen maar genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.