Vakantiehuizen voor de Meivakantie Oostenrijk

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Oostenrijk kunt u veel verwachten van een cultuurvakantie. Bezoek de mooie stad Graz met diverse uitgaansmogelijkheden, historische bouwwerken en architectuur, mooie binnenplaatsen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostenrijk


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Oostenrijk kunt u veel verwachten van een cultuurvakantie. Bezoek de mooie stad Graz met diverse uitgaansmogelijkheden, historische bouwwerken en architectuur, mooie binnenplaatsen, musea of het kunsthuis aan de Mur. Ontdek ook vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Oostenrijk Murschnecke, een stalen cafe aan de River van de Steiermark. Als u een bedevaartsoord wilt bezoeken, bezoekt u dan voor de basiliek bij Mariazell. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Oostenrijk het Stiermarken thermenland met de wellnesscentra, wijn en chocolade, fiets- en wandelvakanties; alles voor een complete ontspannen meivakantie in Oostenrijk. Innsbruck is een oude Oostenrijkse stad met stijl in Tirol met een prachtige brug en mooie culturele bezienswaardigheden, uniek vanaf de vakantiehuizen in Oostenrijk.

Boek nu uw meivakantie in Oostenrijk voor veel vakantieplezier 

Boek nu uw meivakantie in Oostenrijk voor een actieve vakantie in de natuur. U vindt talloze mogelijkheden tijdens een meivakantie in Oostenrijk. In het Salzburgenland ligt de Fuchlsee, een prachtig meer met strand, waterglijbaan, zwembadminigolf, wandelpaden en routes voor fiets- en mountainbiketochten. Tijdens een meivakantie in Oostenrijk treft u in Saalbach Hinterglemm in het Glemmtal rust en actie. U kunt hier met een boek op uw terras uitrusten. Een andere optie is paragliden, zwemmen, klimmen, raften, golfen, quad rijden, skaten, kano varen of mountainbiken. In Stiermarken vindt u de ideale waterregio, het dient als watervoorziening en als vakantiebestemming tijdens een meivakantie in Oostenrijk. Hier vindt u alles voor uw welzijn tijdens een wandelvakantie, mountainbiketocht of een duik in de meren.

De meivakantie met de familie in Oostenrijk is een gezellig avontuur 

Tijdens de meivakantie met de familie in Oostenrijk is een bezoek aan een van de parken een gezellig meivakantie met kinderen. Het Fisser Funpark is een optie bij de Moser Alm. De zomerrodelbaan en vliegen met de deltavlieger zijn de attracties voor als u eens wat anders wilt. In de avonturenarena Hahnenkamm in Ausserfern vindt u het Alpine blotevoetenpad. Vanaf de kabelbaan van Reutte gaan de schoenen uit voor een plezierige wandelvakantie. Het recreatiepark Familienland in het Pillerseetal is leuk tijdens een meivakantie met de familie in Oostenrijk met kinderboerderij en attracties. Kies voor de sprookjeswandeling Drachenschlucht, een wandelroute met kinderen langs dieren, een hangbrug en het sprookjesbos. U zult zeker genieten van deze meivakantie met de familie in Oostenrijk.

 

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/