Vakantiehuizen voor Pasen Oostenrijk

De vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk zijn een prima basis voor een ontspannen paasvakantie. U vindt vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk gezelligheid en een gastvrije ontvangst met de heerlijkste gerechten. Er zijn gezellige... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostenrijk


Informatie

De vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk zijn een prima basis voor een ontspannen paasvakantie. U vindt vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk gezelligheid en een gastvrije ontvangst met de heerlijkste gerechten. Er zijn gezellige stadjes zoals het historische Melk die u kunt bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk. De bergen van Oostenrijk zoals de Hohe Tauern met de Grossglockner en de Alpen bieden mooie wandelvakanties, mountainbiketochten en bergsport. De meren van Karinthie zijn prachtig en bieden prachtige watersportvakantie mogelijkheden. Het mooie Tirol met de stad Innsbruck is een prachtige vakantiebestemming. Vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Oostenrijk kunt u werkelijk kiezen voor een vakantie die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Boek nu een sfeervolle paasvakantie in Oostenrijk

Als u zichzelf wilt verwennen met een sfeervolle Pasen, boek nu een paasvakantie in Oostenrijk. Wenen is een prachtige bestemming voor uw paasvakantie in Oostenrijk, in deze periode vindt u diverse concerten en activiteiten rond de Pasen. De stad ligt in het Wienerwald, een dichtbebost berggebied aan de Wien. De binnenstad kunt u ontspannen met een stadswandeling verkennen tijdens een paasvakantie in Oostenrijk. Onderweg kunt u op een terrasje de Sachertorte proberen, bezoek de Opera. Andere mooie bezienswaardigheden die u niet mag missen zijn de St. Stephans Dom, de Belvedere, de Hofburg. Wenen is rijk aan musea en religieuze kunst gebaseerd op de geschiedenis van de stad. Kies voor een speciale paasvakantie in Oostenrijk. 

Geniet van de feestdagen met de familie in Oostenrijk

U kunt uw feestdagen met de familie net zo invullen als u zelf wilt. Een vakantie met de kinderen in Oostenrijk is fantastisch. Kies voor gezellige buitenactiviteiten in de bergen of bij een meer tijdens de feestdagen met de familie in Oostenrijk, bezoek een mooie stad. Tijdens de feestdagen met de familie is een bezoek aan een familiepark Neusiedlersee een succes. U vindt hier sprookjes, kinderboerderij, avontuur en spanning zonder leeftijdsgrens. Amethyst Welt Maissau is een attractiepark waar alles draait om amethisten in de vorm van activiteiten. Klimpark Rosenburg is het eerste kabelklimpark van Neder Oostenrijk bij het kasteel Rosenburg, een aanrader tijdens de feestdagen met de familie in Oostenrijk. Denk ook aan Elfenberg in Mautern, leuk voor iedereen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/