Appartementen Nederland

De keus voor de appartementen in Nederland is het beste begin van uw vakantie. U kunt kiezen voor bekende en onbekende culturele bezienswaardigheden. Zo kunt u kiezen voor een museumtoer in Amsterdam... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Nederland


Informatie

De keus voor de appartementen in Nederland is het beste begin van uw vakantie. U kunt kiezen voor bekende en onbekende culturele bezienswaardigheden. Zo kunt u kiezen voor een museumtoer in Amsterdam, u kunt met een gecombineerd kaartje diverse musea bezoeken. Voor de liefhebbers: maak een boottocht in de Rotterdamse haven langs de containers en andere uitrustingen, zeer interessant. Een stadswandeling is leuk voor jong en oud. Denkt u hierbij aan steden zoals Utrecht, Groningen, Leeuwarden of Maastricht. U komt op deze manier langs bijzondere plekjes die u als toerist niet gevonden zou hebben, al of niet met gids. De typische Nederlandse cultuur zoals de vissersdorpen bij Marken en Urk of de kaasmarkt in Gouda is ook altijd een succes.

Een actieve vakantie in Nederland vakantieland is leuk

De actieve vakantie vanaf de appartementen in Nederland is altijd leuk dankzij de vele mogelijkheden in de buitenlucht. Naast de strandvakantie is de fietsvakantie ook zeer populair. Nederland wordt niet voor niets in Europa het fietsland genoemd. De bewegwijzering is bijzonder goed van de kilometerslange fietspaden met fietsknooppunten. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de wandelingen. U kunt kilometers wandelen met routes, door de bossen en duinen of langs het strand. Er komen steeds meer aparte paden voor de mountainbike. De ruiterpaden zijn rijk vertegenwoordigd door heel Nederland in de bossen en op de heide. De watersport op de rivieren en in de natuur is heel actief. Denkt u hierbij aan de Biesbosch met mogelijkheden voor kano varen of punteren in Giethoorn. Nederland is een actief vakantieland.

Kies voor een strandvakantie in Nederland

De strandvakantie vanaf de appartementen in Nederland biedt vele locaties. Hierbij kunt u denken aan de Wadden met Texel of Ameland, de Noordzeekust met Scheveningen of Egmond aan Zee of Zeeland met Zierikzee. Dankzij de lange Nederlandse kustlijn vindt u altijd een strand dat bij u past. Zeeland staat bekend om de deels gezinsvriendelijke stranden. De stranden bij Scheveningen zijn druk, actief met een casino en strandterrassen. De Waddeneilanden zijn uniek vanwege de mix van cultuur, natuur en tradities. Wadlopen is een bijzondere aanvulling op uw vakantie aan het water, u heeft er wel oude schoenen en stevige benen voor nodig. Liefhebbers van zwemmen en zonnebaden, surfen en zeilen, kano varen en bootexcursies maken zijn bij het juiste adres aan de Nederlandse kust.


Hof van Zeeland ... nog altijd mijn favoriete gezinsvakantiebestemming

Om te beginnen, zou ik willen zeggen dat het plannen van een vakantie voor een gezin (met kinderen) niet helemaal hetzelfde is als het plannen van een vakantie voor een stel. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.