Appartementen in Noordzeekust

Als je denkt aan het Nederland, denk je niet echt direct aan golf, er zijn nogal een aantal redenen om je dit te heroverwegen. Met zijn meer dan 150 golfbanen is Nederland op het gebied van deze sport een geweldige plek. Lees meer

Populaire Appartementen in Noordzeekust

Speciale Appartementendeals in Noordzeekust


Informatie

Als je denkt aan het Nederland, denk je niet echt direct aan golf, er zijn nogal een aantal redenen om je dit te heroverwegen. Met zijn meer dan 150 golfbanen is Nederland op het gebied van deze sport een geweldige plek. Of u nu een beginner bent of een expert, je bent helemaal klaar voor een fantastische golfvakantie in Nederland middels bijvoorbeeld een cursus op van de vele goed onderhouden locaties die de vreugde van deze sport combineren met de passie voor een rustige tijd in de natuur.

Vooral tijdens de vakantie is er tijd voor een partijtje golf

Er zijn ongeveer 65 golfbanen in Nederland die daadwerkelijk open zijn voor toeristen en als je nu graag even tijdens je vakantie in Nederland een balletje wilt slaan of op een nieuwe locatie wilt golfen, er is altijd voldoende keus. De golfbanen zijn goed onderhouden en ze hebben zelfs golflessen in diverse plekken voor degenen onder u die op zoek zijn naar een betere richting als het gaat om deze sport. Er zijn natuurlijk verschillende prijzen, afhankelijk van het tijdstip, dagen van de week en er zijn bepaalde regels die op elke golfbaan moeten worden gevolgd. Een prima idee voor een ieder die tijdens de vakantie op zoek is naar wat ontspanning en de dagelijkse sleur van het leven wil vergeten met een welverdiende ontspanning op de golfbaan.

Golfvakantie, gewoon vakantievieren en lekker golfen!

Tee off op de West Friese Eilanden op Golfbaan De Texelse, waar u niet alleen kunt genieten van het spel, maar tevens ook van het geluid van de golven op achtergrond, een gevoel van volledige ontspanning en rust neemt u mee in uw spel. Golfbaan Hitland’s biedt u bijvoorbeeld allerlei arrangementen zoals nachtgolf en voetgolf, of gewoon een arrangement met lunch of diner. Als je op zoek bent naar een golfbaan in een landelijk gebied in Nederland, kies een van deze twee: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen met 45 holes opgezet in een pittoreske bosrijk landschap of Golfbaan Het Rijk van Margraten, een golfbaan te Maastricht waar je het spel kunt ervaren tussen de heuvels van Limburg en je niet anders dan verstrikt kunt raken in het landschap van wijngaarden en bossen, een weelderige natuur verpakt in een Nederlandse gevoel met als centraal punt, een fantastische golfervaring. Golfbaan Bergvliet, in het hartje van Brabant, biedt u als golfliefhebber 8 holes par 71 en een 9 holes par 3 baan én greens, verscholen tussen de Brabantse landerijen en Oosterhoutse bossen ligt dit uit de 13e eeuw stammend landgoed met uitstekend restaurant, wellness en luxe villa’s. Voor de echte golfliefhebber die al het goede van het leven graag wil combineren, is Landgoed Bergvliet dus “The Place to be”.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.