Groepsaccommodaties in Drenthe

De groepsaccommodaties in Drenthe zijn van hoge kwaliteit en zeer compleet. Zowel binnen als buitenshuis zijn ze ruim opgezet, terras met tuinmeubelen, barbecue en groepsaccommodaties met een zwembad. Ze zijn zeer... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Drenthe


Informatie

De groepsaccommodaties in Drenthe zijn van hoge kwaliteit en zeer compleet. Zowel binnen als buitenshuis zijn ze ruim opgezet, terras met tuinmeubelen, barbecue en groepsaccommodaties met een zwembad. Ze zijn zeer geschikt voor grotere families en vriendengroepen. Door het grote aanbod kunt u zelf beslissen hoe u uw actieve vakantie invult. Waar kiest u voor? Surfen, zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, zeilen, ballonvaart maken, skeeleren, kano varen? Dankzij de prachtige natuur is uw actieve vakantie altijd genieten en u doet dat op uw eigen manier in uw eigen tempo.

Een actieve vakantie vanuit de groepsaccommodaties in Drenthe

Een actieve vakantie met elkaar moet wel een onvergetelijke vakantie zijn. Zo zou u bijvoorbeeld de Ontdekkingskamer in Drents Museum in Assen kunnen bezoeken. Kinderen kunnen hier kennis maken met 10 Opa’s uit het verleden, het perfecte voorbeeld van een actieve culturele vakantie voor jong en oud. Daarnaast is Assen bekend om de TT races, het heeft ook een Verkeerspark waar men al jong het rijbewijs kan halen. Het centrum van Assen is gezellig en heeft gezellige terrassen en eetgelegenheden. Terwijl u rondkijkt op de fiets van knooppunt naar knooppunt is deze stad een gezellige bestemming op uw eigengemaakte route. De barbecue is gauw aangestoken als u weer terugkeert in uw groepsaccommodaties in Drenthe.

Een vakantie in de natuur vanuit de groepsaccommodaties in Drenthe

Een actieve vakantie in de groepsaccommodaties in Drenthe is geen probleem, er is voldoende opbergruimte voor uw sportuitrusting. Surfen en zeilen kan bijvoorbeeld op het Zuidlaardermeer, daar kunt u ook lessen nemen en een uitrusting gebruiken. Zwemmen en zonnebaden aan de kant van het water terwijl u als actieve toeschouwer de sportievelingen aanmoedigt is ook een mogelijkheid  De ruiterpaden liggen overal uitnodigend op u te wachten, u kunt prachtige tochten maken op de rug van het paard. De wandel- en fietspaden zijn zowel geschikt voor wandel-, fiets-, mountainbike- en skeelertochten. Zelfs voor rolstoelgebruikers zijn de routes vaak toegankelijk. Aarzel niet en kies voor een geweldige actieve vakantie in de natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.