Groepsaccommodaties in Groningen

De groepsaccommodatie in Groningen zijn heerlijke locaties voor vriendengroepen, families en laten we uw trouwe viervoeter niet vergeten, het zijn huisdiervriendelijke accommodaties. Er is ruimte genoeg voor alles en iedereen... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Groningen


Informatie

De groepsaccommodatie in Groningen zijn heerlijke locaties voor vriendengroepen, families en laten we uw trouwe viervoeter niet vergeten, het zijn huisdiervriendelijke accommodaties. Er is ruimte genoeg voor alles en iedereen, dat is een goed begin voor een ontspannen vakantie. Groningen heeft prachtige natuur zoals de Ter Apeler bossen, mooie dorpen en steden zoals Zoutkamp en Delfzijl, en u kunt heerlijk fietsen, varen, wandelen, skeeleren, tochten maken tijdens een actieve vakantie in Groningen. Maak van de gelegenheid gebruik en kom naar de groepsaccommodaties in Groningen.

Een actieve vakantie vanuit de groepsaccommodaties in Groningen

De groepsaccommodaties in Groningen zijn zowel een prima start voor een gezellige dag als een rustpunt aan het einde van de dag tijdens uw actieve vakantie in Groningen.Vanaf de Dollard vanaf Oost Groningen vaart u de Groningervaart op, in het Zuidlaardermeer en Paterswoldesmeer kunt u een verfrissende duik nemen. In Groningen zelf of in een dorpje aan de waterkant kunt u een terrasje pakken. Een vakantie op het water is voor jong en oud, niet alleen varen maar ook genieten van de omgeving, een picknick aan de waterkant. Fietstocht Eenrum is een combinatie van een fietstocht en een wandeltocht in de natuur. Zwemmen in een van de zwembaden in Groningen is ook heerlijk in combinatie met een sauna.

Een aantrekkelijke cultuurvakantie vanuit de groepsaccommodaties in Groningen

Groningen is een ideale bestemming voor een cultuurvakantie terwijl u logeert in een groepsaccommodatie in Groningen. De stad heeft veel te bieden, zoals een fietstocht dwars door de stad Groningen, het heeft een divers aanbod van museum zoals het Groninger Museum en het Nederlands Stripmuseum. Op de Grote Markt en de Vismarkt kunt u een avondje uit, terrasjes bezoeken en daar zult u ook gezellige restaurantjes vinden. Het heeft veel theaters en cinema’s zoals het Grandtheater, historische gebouwen zoals De Papiermolen. Uw mogelijkheden voor een ideale cultuurvakantie in Groningen zijn ongelimiteerd. Het beroemde Pieterpad loopt dwars door de stad. U zult hier moderne en historische architectuur tegenkomen, het Hoofdstation met een dak van papiermache en de Prinsessenhof, de theeschenkerij.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.