Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Andijk

U vindt de mooiste vakantiehuizen in Andijk aan het IJsselmeer om West Friesland. De regio is vaak meer bekend bij de watersportliefhebbers die varen. De naam Andijk is terug te voeren op –aan de dijk-. Door de jaren heen was en bleef de naam hetzelfde. Lees meer

Informatie

U vindt de mooiste vakantiehuizen in Andijk aan het IJsselmeer om West Friesland. De regio is vaak meer bekend bij de watersportliefhebbers die varen. De naam Andijk is terug te voeren op –aan de dijk-. Door de jaren heen was en bleef de naam hetzelfde. De omgeving bestaat uit een vruchtbare kleigrond met land- en tuinbouw. De watersport is een belangrijke bron van inkomsten dankzij de geografische ligging en diverse accommodaties.

Ontdek het dorp

Er valt van alles te beleven in dit dorp al is het niet heel groot. Rondkijkend en wandelend ontdekt u een uniek dorp. Een bezoek aan de Mariakapel is een aanrader als u van religieuze historie houdt. De eigen sfeer van de kapel trekt nog steeds veel bezoekers. Als u liever een museum bezoekt, kunt u kiezen voor het Poldermuseum of het Hoedenmuseum. Het is een dorp, jaarlijkse evenementen zijn hier aan gerelateerd zoals de jaarlijkse autocross met Pinksteren of Popfestival Dijkpop in juli.

De omgeving

Als watersportlocatie is de omgeving van Andijk constant in beweging . De Afsluitdijk en Oosterdijk liggen niet heel ver weg, zeker een bezoek waard. Hetzelfde geldt voor het bollengebied. Een wandeling in de omgeving levert u een mooi uitzicht op de vuurtoren de Ven op. De jachthaven van Andijk is het centrum van de watersport. U geniet tijdens een vakantie in Andijk van het varen, de mooie zonsondergangen, het lekkere eten, u kunt hier jachten huren. U leent hier een fiets, u betaalt hier niet voor internetverbinding. Bestemmingen over het water zijn heel divers en goed te bevaren. Denkt u hierbij aan het IJsselmeer, de Waddenzee, Medemblik, Stavoren, Hindeloopen. Bezoek de Scheepstimmerman , u vindt hier een ambachtswerkplaats, interessant om te zien als u geinteresseerd bent. Hier kunt u nog varen met alles wat erbij komt in een gemoedelijke sfeer.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.