Vakantiehuizen in Sogn en Fjordane

Ontdek de vakantiehuizen in Sogn og Fjordane, een Noorse provincie, dun bevolkt met weinig grote plaatsen. De regio is rijk aan natuur met vele watervallen zoals de Vettisfossen, het diepste meer Hornindalsvatnet... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sogn en Fjordane


Informatie

Ontdek de vakantiehuizen in Sogn og Fjordane, een Noorse provincie, dun bevolkt met weinig grote plaatsen.  De regio is rijk aan natuur met vele watervallen zoals de Vettisfossen, het diepste meer Hornindalsvatnet en het grootste Noorse vasteland Jostedalsbreen. De bergen Breheimen en Hurrungane vormen een mooi landschap in Noorwegen.

Actief genieten in Noorwegen

Een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Sogn og Fjordane is afwisselend. Een strandvakantie en watersport aan de witte stranden met wit zand bij Maloy of Bremanger is leuk voor het hele gezin. Bij Selje vindt u een mooi strand met haventje. Andere mogelijkheden zijn vissen op de zee of watersporten op de meren. De bergen zijn in de winter mooie gebieden voor de wintersport en in de zomer perfecte wandelgebieden.  U kunt ijsgletsjer wandelen op Jostedalsbreen, kajakken op de Naeroyfjord, de vuurtoren beklimmen in Floro. Als u fysiek wat beperking heeft, kiest u dan voor een tocht met de schilderachtige trein van Flam naar Myrdal. Floro is een klein en sfeervolle badplaats. Bij Flam kunt u de haven voor cruiseschepen bezoeken . Ontdek het mooie dorp Skei aan het meer Jolstervatn. Er is voor iedereen wel wat van zijn gading als u actief wilt genieten in Noorwegen.

Cultuur in Noorwegen

De omgeving verkennen vanaf de vakantiehuizen in Sogn og Fjordane met de auto biedt veel mogelijkheden. De afstanden zijn groot, het natuurlijke landschap is afwisselend en er zijn prachtige routes zoals Route 13 over de berg Forde. In de gemeente Luster kunt u onderweg de beroemde staafkerk van Urnes ontdekken, beschermd door de UNESCO.  Bezoek het klooster in Selje, regelmatig opengesteld voor bezoekers. De kerken in Noorwegen zijn oud en vormen niet alleen een bedevaartsoord maar ook een architectonische bezienswaardigheid. Wat u ook niet mag missen is het Noorse wilde zalm centrum in Laerdal, de Borgund staafkerk in Laerdal of het Gletsjermuseum in Fjaerland.

Natuur in Noorwegen

De bergen, watervallen en fjorden zijn onderdeel van de omgeving van uw vakantiehuis in Sogne og Fjordane. De gletsjer van Jostedalsbreen is prachtig en gletsjer wandelen en skiën is super. De Noorse meren zijn een belangrijke bron van rust en natuur, daarnaast kunt u veel verwachten van de watersport op deze meren. De watervallen Ramnefjellsfossen en Vettisfossen zijn prachtige en unieke bestemmingen voor uw wandeling in de natuur . De fjorden Sognefjord, Sunnfjord en Nordfjord zijn prachtige resultaten van natuurlijke processen. Het massieve Trollheimen bij Oppdal en Sunndals zijn de mooiste bergen van Noorwegen.

Liefhebbers van de natuur en rust vinden talloze bestemming voor een dagtocht vanaf de vakantiehuizen in Sogn og Fjordane.  Bekende gletsjers met daar uit voortvloeiende watervallen zijn Briksdalsbreen, Nigardsbreen en Kjenndalsbreen. De Sognefjord is de langste fjord van Noorwegen. De toeristische routes door de natuur zoals Gaularfjellet nationaaltoeristische route of Gamle Strynefellsvegen nationale route zijn prachtig. De bergen van Trollheim is het huisgebied van de Trollen en u vindt hier mooie bergtoppen zoals Trollhetta op 1616m en Snota op 1668m. Klimmen is fantastisch en uitdagend in deze bergen. Noorwegen is een geweldig vakantieland met talloze mogelijkheden


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/