Vakantiehuizen in Neder Oostenrijk

Vakantiehuisjes in Neder Oostenrijk bieden u de gelegenheid om op een prettige manier kennis te maken met een actieve vakantie in Neder Oostenrijk. Neder Oostenrijk heeft veel te bieden zowel cultuurvakanties als actieve... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Neder Oostenrijk


Informatie

Vakantiehuisjes in Neder Oostenrijk bieden u de gelegenheid om op een prettige manier kennis te maken met een actieve vakantie in Neder Oostenrijk. Neder Oostenrijk heeft veel te bieden zowel cultuurvakanties als actieve vakanties in de natuur, de vakantiehuizen hebben ook veel te beiden zoals gezelligheid, ruimte, vakanties met huisdier, vakantiehuis met zwembad. Redenen genoeg om uw volgende vakantie in Neder Oostenrijk door te brengen in een van de vakantiehuizen in Neder Oostenrijk. Dat vakanties hier een heel divers aanbod hebben, blijkt wel uit het voorbeeld van het Berenbos in Arbesbach, een berengoede cultuurvakantie in de natuur. Het bos is ooit opgericht door de dierenbeschermingorganisatie, de beren die ooit in particulier bezit waren, vinden hier een nieuw of laatste tehuis, na en voor de winterslaap krijgt u deskundige rondleidingen met trieste en humoristische verhalen uit het leven van de beren. Deze cultuurvakantie in de natuur is zeer geschikt voor alle leeftijden, u zult hier veel plezier aan beleven. Boek een vakantiehuis in Neder Oostenrijk.

Vakantiehuizen in Neder Oostenrijk voor cultuurvakanties.

Vakantiehuisjes in Neder Oostenrijk bieden mooie cultuurvakanties in Neder Oostenrijk, historische cultuurvakanties, culinaire cultuurvakanties, religieuze cultuurvakanties. Niet alleen de natuurlijke omstandigheden zijn zeer afwisselend, de mogelijkheden van actieve vakanties ook. Bij Krems an der Donau vindt u veel historische gebouwen, architectuur en een zeer gezellig centrum. Het stadje is dan ook meer dan 1000 jaar oud, het staat op de cultuurhistorische werelderfgoedlijst van UNESCO evenals de omgeving Wachau. Cultuurvakanties op het platteland zijn anders maar zeker niet minder boeiend. Het Melkkamermuseum in Ketzelsdorf is een mooie mix van nostalgie, historie en cultuur. Het is een melkcoöperatie in de oorspronkelijke vorm, nog actief, hier vindt u melkwedstrijden, demonstraties, botermalen, proeverijen. Zeker voor de jongeren uit de stad is deze actieve vakantie op het platteland een waar avontuur. Cultuurvakanties in Neder Oostenrijk zijn zeer afwisselend, dit blijkt maar weer. Boek een vakantiehuis in Neder Oostenrijk.

Vakantiehuizen in Neder Oostenrijk voor actieve vakanties in de natuur.

Een vakantiehuis in Neder Oostenrijk biedt prachtige actieve vakanties in de natuur. U kunt hier denken aan een bezoek aan een van de vier natuurparken of een van de vele skigebieden.  Zo kunt u voor een perfecte actieve vakantie in de sneeuw naar Reichenau a.d. Rax in de Wiener Alpen, deze Raxseilbahn vindt u op maximaal 1600 meter hoogte, de skipistes zijn een prachtig voorbeeld van natuurlijke omstandigheden die dankzij de voorzieningen zeer goed benut worden. Bezoek het Schloss Orth nationaalpark, daar vindt u naast het slot wat opengesteld is voor bezoekers, het kasteel en de parochiekerk zijn gebouwd in de 17e eeuw, van gotische oorsprong, in de kasteeltuin vindt u een dominante reusachtige plataan uit begin 1900. Dit hele gebied is een paradijs voor de liefhebbers van een wandel- en fietsvakantie in Neder Oostenrijk. In het bos van kastanjebomen kunt u ook heerlijk genieten van een uitdagende mountainbikevakantie. Actieve vakanties in Neder Oostenrijk zijn perfecte vakanties dankzij de gastvrije mensen en de schitterende landschappen, deze combinatie vormen de sleutel tot uw onvergetelijke cultuurvakanties in de natuur. Boek een vakantiehuis in Neder Oostenrijk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.