Daarom kiest u voor de vakantiehuizen in Oost Tirol

De vakantiehuizen in Oost Tirol vindt u ten zuiden van het Tauernmassief, dit zorgt mede voor een mild klimaat.Lienz is een district van Oost Tirol, dit is sinds 1919 afgescheiden van Noord Tirol. U vindt hier een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oost Tirol


Informatie

De vakantiehuizen in Oost Tirol vindt u ten zuiden van het Tauernmassief, dit zorgt mede voor een mild klimaat. Lienz is een district van Oost Tirol, dit is sinds 1919 afgescheiden van Noord Tirol. U vindt hier een deel van het Pustertal, Iseltal, Defereggental, Virgental, Kalsertal en een deel van het Gailtal.

Actief genieten in Oost Tirol

De wandelaars onder ons zullen zeker plezier beleven aan het wandelgebied Gschlosstal. Hier vindt u nog prachtige wandelroutes door ongerepte natuur. Ontdek de rotskapel en ervaar met al uw zintuigen de omgeving met geuren en kleuren. Staller Sattel is een prachtig gebied, in de winter moeilijk te bereiken dichtbij de grensovergang van Zuid Tirol. De omgeving van de vakantiehuizen in Oost Tirol verkennen kunt u ook doen door het rijden van mooie routes zoals de Europa Panoramaweg. U klimt dan een kleine 2.200m. Als u het treft dat het kraakhelder weer is, dan kunt u genieten van indrukwekkende uitzichten. Een andere mooie bergroute, waar u wel wat ervaring voor nodig heeft, is de route door de Lienzer Dolomieten. Een vakantie in Oost Tirol met kids is niet compleet zonder een bezoek aan het avonturenpark Wichtelpark Sillian,

Wintersportvakantie in Oost Tirol biedt vele mogelijkheden met prachtige skigebieden als Brunnalm, Hochpustertal, Lienz, Obertilliach of Glocknerblick. Zo biedt de Grossglockner een hoogte van 3798m. Bij Kals vindt u vanaf uw vakantiehuisje in Oost Tirol in de winter een mooi skigebied en in de zomer vindt u hier een mooie wandelroute, 20km door het dal langs bekende en met prachtige uitzichten. Hier beleeft klein en groot plezier aan.

De stad Lienz in Oost Tirol

Lienz, de hoofdstad van Oost Tirol, biedt een gezellige binnenstad met historische bezienswaardigheden, leuke winkels en natuurlijk het slot Bruck. Vanaf de vakantiehuizen in Oost Tirol zult u het allemaal ontdekken tijdens een stadswandeling door de stad. Dit kunt u doen met een gids of via de vele informatiebordjes. Het is een prachtige Oostenrijkse stad. Als u dit dagje een spannend tintje wilt geven, de rodelbaan is het hele jaar in functie; het is de Osttirodler op de Hochstein-huisberg van Lienz. Een vakantie in Oost Tirol is een allround vakantie in de Oostenrijkse bergen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/