De vakantieparken in Salzburg overtreffen al uw verwachtingen

Vanaf de vakantieparken in Salzburg kunt u kiezen uit talloze attracties en bezienswaardigheden. De stad Salzburg is rijk aan historie en cultuur. Een stadswandeling is een van de beste manieren om de mooiste plekjes... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Salzburg


Informatie

Vanaf de vakantieparken in Salzburg kunt u kiezen uit talloze attracties en bezienswaardigheden. De stad Salzburg is rijk aan historie en cultuur. Een stadswandeling is een van de beste manieren om de mooiste plekjes in de stad te ontdekken. U kunt kiezen voor een wandeling met gids als u wat meer informatie wilt of volg uw intuitie in combinatie met de bewegwijzeringen. Winkelen tijdens een vakantie in Salzburg is heerlijk, zowel in de hoofdstraat als in de smalle zijstraatjes vindt u unieke winkeltjes en boetiekjes. In de oude binnenstad vindt u de Getreidegasse. Hier vindt u nog traditionele bedrijfjes met ambachten als weverij, bontwerkers of likeurmakers. U ontdekt hier een mix van vakmanschap en romantiek in een nostalgische sfeer aan.

Het historische Salzburg

Een vakantie in Salzburg is altijd een succes, mede dankzij het grote aanbod van historsche monumenten en gebouwen. Zo vindt u in deze stad de herinneringen aan Mozart bijvoorbeeld in de vorm van het Geboortehuis. Daarnaast vindt u diverse bekende gebouwen die u eigenlijk niet mag missen vanaf de vakantieparken in Salzburg. Bezoek de Dom, ingewijd in 1628, de kerkschatten vindt u in het museum om veiligheidsredenen. Het kerkhof van Sankt Peter is de oudste begraafplaats van Salzburg. Een van de broers van componist Haydn is hier ook begraven. De Getreidestrasse is de winkelstraat met zeer interessante zijstraatjes.

In de omgeving van Salzburg

In de omgeving van de vakantieparken in Salzburg kunt u bijvoorbeeld het slot Mirabel bezoeken, wandelend of op de fiets afhankelijk van uw vakantie adres. Het is een kasteel met orangerie waar concerten gegeven worden. Een bezoek aan de tuin met fonteinen en bloemen is leuk , zeker voor de tuinliefhebbers. Slot Hellbrunn is een kasteel met tuin waarin een waterspel is ingebouwd. De bijbehorende dierentuin kunt u ook bezoeken, dit is een leuk dagje uit voor jong en oud. Maria Plain is een bedevaartsoord op de bergen rond Salzburg. U vindt hier troost en hulp in de kapel, bewonder het schilderij Maria Troost, Maria-verering is heel belangrijk hier. De kapelletjes op de helling vormen samen een kruisweg. Salzburg is een gezellige en spannende stad.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.