Kies voor een topvakantie in Vordernberg

Stiermarken is een prachtige vakantiebestemming. De vakantiehuizen in Vordernberg staan hier op de mooiste plekjes. Het dorp ligt aan de voet van de Eisenerzer Alpen. Het Vordernbergertal vormt de scheiding tussen de Alpen en de Eisenerzer hoge Schwab. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Vordernberg


Informatie

Stiermarken is een prachtige vakantiebestemming. De vakantiehuizen in Vordernberg staan hier op de mooiste plekjes. Het dorp ligt aan de voet van de Eisenerzer Alpen. Het Vordernbergertal vormt de scheiding tussen de Alpen en de Eisenerzer hoge Schwab.

Het dorp

Als u het dorp inkomt, ziet u gelijk dat men trots is op hun geschiedenis en de monumenten die hier nog aan herinneren. De marktplaats is daar een mooi voorbeeld van. In het plaatselijk museum kunt u kennis maken met de historie van de hoogovens in Oostenrijk in Vordernberg. Het stadhuis Hall Vordernberg heeft een ronde hoektoren en het plafond uit 1720 is heel bijzonder. Een ander bijzonder gebouw is het Steyrhuis met een bijzondere toren bij het dorpsplein. Het Meran huis vindt u boven de markt met smeedijzeren fonteinen en tuinhuisjes. De twee kerken namelijk de Parochiekerk van de Hemelvaart en de St Lawrence kerk zijn regelmatig opengesteld voor bezoekers. Liefhebbers van historie en bouwstijlen zullen zeker plezier beleven aan een vakantie in Vordernberg.

Stiermarken

Vordernberg ligt in het mooie Oostenrijkse Stiermarken. Het is een gebied met natuur, glooiende heuvels, bergen met rivieren die erdoor stromen, architectuur en historie. Daarnaast zult u tijdens het rondkijken in de omgeving diverse kastelen in een natuurlijke omgeving ontdekken. Een bezoek aan een wellnesscentrum in een mooie omgeving is eenvoudig in Karinthië. Als u grofweg dit gebied wilt omschrijven kan dat als volgt; in het westen vindt u pompoenpittenolie en Lippizaner paarden, in het zuiden vindt u diverse wijngaarden onder de Oostenrijkse zon, in het noorden liggen de bergen. U kunt afhankelijk van het landschap in de bergen of in de vallei fijn wandelen en mountainbiken in de natuur. De bergen zijn een paradijs voor wintersport in de winter en bergsport en wandelen en mountainbiken in de zomer. U verveelt zich niet tijdens een vakantie in Vordernberg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.