Kies de vakantiehuizen in de Algarve voor uw topvakantie

De naam Algarve vindt zijn oorsprong heel ver terug in de tijd, het betekent het Westen van Andalusië. Bij de omgeving van de vakantiehuizen in de Algarve hoort het district Faro. Het landschap van de Algarve is afwisselend... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Algarve


Informatie

De naam Algarve vindt zijn oorsprong heel ver terug in de tijd, het betekent het Westen van Andalusië. Bij de omgeving van de vakantiehuizen in de Algarve hoort het district Faro. Het landschap van de Algarve is afwisselend, u vindt hier zowel stranden als rotsformaties. Portugal is uw vakantiebestemming als u op zoek bent naar een gezellige of romantische vakantie in de Algarve.

Strandvakantie in de Algarve

Een strandvakantie in de Algarve is altijd een succes. Het klimaat, het landschap, schone stranden, de gastvrije ontvangst en het lekkere eten zijn belangrijke redenen om te kiezen voor deze omgeving van de vakantiehuizen in de Algarve. Het strand Praia da Marinha ligt bij de stad Lagoa, met robuuste kliffen en onwaarschijnlijk helder water. Dit laatste is ideaal voor duikers en snorkelaars. De grotten aan de kust zijn opengesteld voor bezoekers en deze zijn toegankelijk via een boottocht of een wandeling. Het strand in Lagos is een andere topper bij de toeristen. Albufeira is een badplaats met een levendig uitgaansleven. Bij de jachthaven beginnen diverse boottochten. Mooie stranden in de omgeving zijn Praia dos Pescadors, Fischerman’s strand en Praia do Tunel. De kleine strandjes bij Faro zijn onderdeel van de lagunes en lange zandstranden aan deze kust. Een leuk onderdeel van deze vakantie aan de kust is een bezoek aan de schilderachtige vissersplaatsjes al of niet in een authentieke sfeer.

Culturele ontdekkingen in de Algarve

Vanaf de vakantiehuizen in de Algarve is het eenvoudig om culturele bezienswaardigheden te ontdekken als u rondkijkt in de omgeving. Enkele mooie voorbeelden hiervan zijn het kasteel in Silves Castelo dos Mouros, bovenop een bergtop . In het archeologisch museum vindt u de diverse opgravingen met achtergrond informatie. Voor de liefhebbers; bezoek het Kurkmuseum Fabrica do Ingles met informatiecentrum, tuin, terras en kinderpark. U kunt ook kiezen voor een stadstrip naar Sevilla. Bij Sagres Point vindt u een fort uit de 16e eeuw, met kompasroos en kanonnen. Vlakbij in de omgeving liggen mooie stranden, het natuurpark Costa Vicentina en een vuurtoren van 24m hoog. Tijdens een vakantie in de Algarve valt er van alles te beleven, geniet van uw rust en kies een vakantiebezigheid die u echt leuk vindt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.