Vakantiehuizen aan de Costa de Lisboa voor strand en cultuur

Vanaf de vakantiehuizen aan de Costa de Lisboa beleeft u plezier aan natuur en cultuur, strandactiviteiten en watersport. De naam verwijst naar de Kust van Lissabon met bekende, onbekende en gezellige badplaatsen zoals Cascais en Estoril. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Costa de Lisboa

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa de Lisboa


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen aan de Costa de Lisboa beleeft u plezier aan natuur en cultuur, strandactiviteiten en watersport. De naam verwijst naar de Kust van Lissabon met bekende, onbekende en gezellige badplaatsen zoals Cascais en Estoril. Het landschap kunt u omschrijven met woorden als rotsachtige baaien, lange zandstranden en bossen. Voor veel bezoekers is de combinatie van stranden, mooie baaien en de historische bezienswaardigheden de belangrijkste reden om te kiezen voor een vakantiehuisje aan de Costa de Lisboa. In het zuidwesten grenst het aan de Costa de Prata in het oosten aan Santarem en dan is er natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De badplaatsen aan de Costa de Lisboa

Cascais is een van de bekende, levendige en gezellige badplaatsen aan de Costa de Lisboa. U kunt vanaf de vakantiehuizen aan de Costa de Lisboa plezierig uitgaan na een dagje luieren aan het strand. De boulevard is leuk, vissers komen thuis in het kleine haventje en een terrasje pakken in Cascais is heerlijk als u alle tijd heeft. Daarnaast is de Portugese keuken een belangrijk onderdeel van uw vakantie aan de Costa de Lisboa en wat dacht u van winkelen in Cascais? Super ! Costa de Caparica is een andere bekende badplaats met bruisende stranden, watersport en een gezellig centrum met markt. Ericeira was ooit een rustig vissersdorp, nu is het een toeristische badplaats met een authentiek centrum, witte huisjes met blauwe kozijnen in een autovrij centrum. Voor alle badplaatsen geldt eigenlijk hetzelfde ; de gastvrije ontvangst, de sfeer, de bezienswaardigheden en het strand maken deze vakantie aan de Costa de Lisboa tot een groot succes.

Bezienswaardigheden in Lissabon

Er valt van alles te zien en te doen in de mooie stad Lissabon. Ik beperk me even tot wat bezienswaardigheden. Wat u zeker niet mag missen in de omgeving van de vakantiehuizen aan de Costa de Lisboa is het kasteel van Sint Joris=castelo de sao Jorge, het torent hoog boven de stad uit. Als u kiest voor een stadswandeling door de stad, zorg ervoor dat u ook door de oudste wijk van Alfama komt met straatjes en trappen en natuurlijk de kleine barretjes met fadomuziek. Dit is een leuke afsluiting van de dag, hier proeft u nog de authentieke Portugese sfeer. Musea vindt u hier natuurlijk ook zoals het nationaalmuseum van Azulejo. Neem de tijd voor deze prachtige stad.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.