Vakantie in Slowakije

Tijdens een vakantie in Slowakije is de natuur en cultuur uw gastheer en gastvrouw van uw vakantie. Een actieve vakantie biedt dankzij de natuurlijke hoogteverschillen diverse mogelijkheden zoals wandelen en fietsen, klimmen en raften. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Slowakije


Informatie

Tijdens een vakantie in Slowakije is de natuur en cultuur uw gastheer en gastvrouw van uw vakantie. Een actieve vakantie biedt dankzij de natuurlijke hoogteverschillen diverse mogelijkheden zoals wandelen en fietsen, klimmen en raften. Als u eens wat anders wilt, kunt u de keus maken voor de beklimming van Prena Magura in de Lage Tatra, een wandeltocht door de bergen naar de Stratovolcano vulkaan of een bergtocht naar de toppen van het Tatragebergte. De Tatra met bergmeren, watervallen en gletsjers vormen naast een sportieve uitdaging een bijzonder stuk natuur en uitstekend te bereiken vanaf de vakantiehuizen in Preschau.

Bratislava

Een bezoek aan de hoofdstad Bratislava zal u zeker aanspreken. Het is een stad met musea, historische monumenten en mooie plekjes, een stadswandeling is vaak de beste manier om deze stad te bewonderen. Zo kunt u er de Michalska Brana bezoeken, een van de vier toegangspoorten van de stad met een koperen groene dag. Hier kunt u het wapenmuseum bezoeken. Het ligt overigens vlakbij de winkelstraat in de zomer met standjes en straatmuzikanten. Het Dinopark is een kleine dierentuin met veel dieren, speeltuin, 3D bioscoop en fijne wandelpaden. Kunst in Bratislava is er genoeg, u ziet het werkelijk overal terug in het straatbeeld zoals de beelden in de historische binnenstad.

Cultuur en natuur

De mix van cultuur en natuur zult u vaak tegenkomen in Slowakije. Bezoek het dorp Vlkolinec bij Ruzomberok. Het is een dorp van 40 historische houten huizen midden in de natuur waar mensen normaal leven en werken. De grotten van Aggtelek Karst zijn diverse grotten, zij vormen de stille getuigen van het leven van toen . U weet werkelijk niet wat u ziet qua vorm en qua omvang. Dit alles is ontstaan uit een natuurlijke chemische reactie gedurende heel veel jaren. Denkt u hierbij ook aan de Silica ijsgrot of de Dobsinska ijsgrot. De historische stad Bardejov is een mooie stad met de restanten van de Middeleeuwse cultuur. Gelukkig wordt al dit mooist beschermd door de UNESCO zodat u en uw kinderen nog jaren deze natuurlijke en culturele feiten kunnen bewonderen.

Ondek dit mooie onontdekte land met de vakantiehuizen in Slowakije

Vanaf de Vakantiehuizen in Slowakije kunt u kiezen voor een actieve vakantie. Zo vindt u in Slowakije negen nationale parken met rotsmassieven, kloven, bergmeren, watervallen en ravijnen. U treft tijdens een vakantie in Zilina talloze bergwandelpaden aan, ruim vijfduizend kilometer aan wandelroutes en dertig wintersportgebieden. U kunt zomer en winter vanaf de vakantiehuizen in Slowakije genieten van diverse buitenactiviteiten dankzij deze prachtige natuur. De watersportvakantie vanaf de vakantiehuizen in Slowakije is mogelijk vanaf de vakantiehuizen in Slowakije bij de vele berg- en stuwmeren. Bij uw vakantiehuis kunt u informeren naar de mogelijkheden. De gastvrijheid en het lekkere eten maken uw actieve vakantie compleet vanaf de vakantiehuizen in Slowakije.

Een cultuurvakantie in Slowakije

Tijdens een cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen in Slowakije kunt u unieke culturele bezienswaardigheden ontdekken. Strbske Pleso is de hoogstgelegen gemeente vanaf de vakantiehuizen in Slowakije. In het Devbinska Kobyla staatsnatuurreservaat vindt u zeer zeldzame flora en fauna met een grote natuurhistorische waarde. Bezoek het Romeinse fort Gerulata, het oudste gebouw in Slowakije vanaf de vakantiehuizen in Slowakije. Het eerste gedrukte boek, een Latijns leerboek werd gedrukt in Presov. Ontdek het grootste gotische houten altaar van de wereld in Levoco. Verken het platteland vanaf de vakantiehuizen in Slowakije met de dorpjes, tradities, een plaatselijk gerecht. Proef de sfeer in dit bijzondere vakantieland Slowakije. Bezoek de stad Trencin of het traditionele dorp Selec. Van deze cultuurvakantie krijg u geen spijt.

Vakantiehuizen in Slowakije in de natuur

Vanaf de vakantiehuizen in Slowakije kunt u prachtige natuur ontdekken. Bezoek de beroemde grotten van Aggtlek Karst en Slowaakse Karst, honderden grotten ontstaan door een natuurlijk proces van water en kalksteen. De Silica-ijsgrot, Debsinska-ijsgrot en andere grotten moet u gezien hebben vanaf de vakantiehuizen in Slowakije. Als u van de natuur houdt, kiest u dan voor een wandelvakantie vanaf de stad Trencin in de bosrijke regio Porvarsky Inovec vanaf de vakantiehuizen in Slowakije. Bezoek vanaf een vakantiehuis in Slowakije het nationaalpark Slowaakse Karst. Naast de grotten vindt u hier watervallen en ravijnen, fantastische wandelroutes en mooie mountainbiketochten. De Delna vallei is een ideale locatie voor wandelvakanties, visvakantie en watersportvakantie, perfect voor een vakantie met kinderen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/