Vakantiehuizen in Balearen

De vakantiehuizen op de Balearen zijn ideaal voor diegenen die wat willen zien en doen tijdens hun vakantie. Tot de Balearen horen onder andere de eilanden Mallorca, Ibiza en Menorca, stuk voor stuk ideaal voor een strandvakantie. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Balearen


Informatie

De vakantiehuizen op de Balearen zijn ideaal voor diegenen die wat willen zien en doen tijdens hun vakantie. Tot de Balearen horen onder andere de eilanden Mallorca, Ibiza en Menorca, stuk voor stuk ideaal voor een strandvakantie. De eilanden hebben van alles te bieden qua schone stranden en helder zeewater maar ook op het gebied van uitgaan en uit eten gaan. De levendige badplaatsen hebben voor ieder wat wils, terwijl u ook van de rust kunt genieten wanneer u wat verder buitenaf zit. Het is echt een bestemming voor jong en oud. En er zijn niet alleen de stranden, maar ook de schitterende natuur, de gastvrije mensen en de vele mogelijkheden voor een actieve vakantie en om de cultuur op te snuiven. U vindt hier steile klippen, kleine inhammen en een heuvelachtig binnenland. Boek een vakantiehuisje op de Balearen voor een heerlijke strandvakantie.

Beleef een bijzondere vakantie met het gezin

Ontdek Majorca of Ibiza met de vakantiehuizen op de Balearen. Een vakantiehuisje met zwembad is echt ideaal en de kinderen zullen hier vol van zijn. Breng de dag door aan het strand of maak een uitstapje naar Palma de Mallorca. Het eiland Formentera is een van de vier eilanden van Balearen en wordt ook wel pijnboomeiland genoemd. Het bestaat uit twee delen die door een brede zandbank met elkaar verbonden worden. Het eiland is vlak, de stranden zijn hagelwit en de zuidkust bestaat uit duinen en rotspartijen. Aan de oostelijke kant is het hoogste punt La Mola met 192 meter hoogte. Het zandstrand Platja de Migjorn is een van de prachtige stranden van de Balearen. U kunt hier heerlijk wandelen op het strand, zwemmen, zonnebaden en surfen.

Een actieve vakantie op de Balearen

Vooral in het voorjaar en najaar kunt u genieten van een actieve vakantie op de Balearen, maar ook in de zomer is er van alles te doen. Natuurlijk zijn er tal van watersporten mogelijk, van zwemmen en surfen tot een ritje op een bananenboot. Maar ook de eilanden zelf nodigen uit tot bijvoorbeeld wandelen of fietsen en er zijn talloze plekken om lekker te kunnen picknicken met een fantastisch uitzicht. Formentera heeft behoorlijke klifkusten en daarop twee vuurtorens. Hierdoor is het natuurlijke landschap een indrukwekkend geheel geworden. De Faro ligt op 19 meter hoogte. De weg naar het zuiden richting Sant Francesc leidt naar twee zoutmeren. Een bezoek aan de zoutmeren zal u aangenaam verrassen, u ervaart wat het zoute water voor effect op uw huid en lichaam heeft. En het feit dat u blijft drijven op het zoute water is een zeer bijzondere ervaring. Een zoutmeer Estany Peix heeft nog een open verbinding met de zee en daarom kunt u hier ook vissen. U houdt zeker goede herinneringen over over aan uw vakantie hier. Boek een Vakantiehuis in Spanje van Bungalow.Net en geniet optimaal.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.