Onze vakantiehuizen aan de Costa del Azahar zijn ideaal en comfortabel

De Costa del Azahar is lang niet zo bekend en daarom waarschijnlijk ook nog redelijk authentiek. In onze vakantiehuizen aan de Costa del Azahar zijn de zon en de zee nooit ver weg. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Costa del Azahar

Piropo
4
8

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa del Azahar


Informatie

De Costa del Azahar is lang niet zo bekend en daarom waarschijnlijk ook nog redelijk authentiek. In onze vakantiehuizen aan de Costa del Azahar zijn de zon en de zee nooit ver weg.

Ontdek de natuur aan de Costa del Azahar

De stad Valencia staat vol met prachtige monumenten en historische gebouwen uit verschillende periodes uit de geschiedenis en is een must als je op vakantie aan de Costa desl Azahar bent. Een vrij nieuw complex is de Ciudad de las Artes y las Ciencias, de stad van de Kunst en Wetenschap. Het is gebouwd in de droge rivierbedding van de rivier de Turia. Het Parque Natural de l'Albufera de Valencia is een lagune ten zuiden van Valencia. Dit zoetwatermeer wordt door de duinen van de Middellandse Zee gescheiden. Vanuit je vakantiehuisje aan de Costa del Azahar is een bezoek aan de grotten van Tirig in Vall Torta is zeer aan te raden. De prehistorische wandschilderingen zijn uniek en hier zie je de originele.

Waterpret voor jong en oud

Vanuit onze vakantiehuizen aan de Costa del Azahar is een bezoek aan Navajas een heerlijke dag in de natuur. Hier kun je gezellig met z’n allen picknicken en zwemmen bij de indrukwekkende watervallen. Ook het mooie dorp Montanejos met een gigantisch ravijn trekt klimmers uit de hele wereld. Wil je de kinderen tijdens een vakantie aan de Costa del Azahar eens extra verwennen neem ze dan mee naar Aqualandia in Benidorm. Dat zullen ze niet gauw vergeten!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.