In onze mooie vakantiehuizen aan de Costa del Sol begint het genieten

Onze vakantiehuizen aan de Costa del Sol liggen aan de uitgestrekte 300 kilometer kuststrook in het mooie Andalusië. Hier in de provincies Granada en Malaga kunnen de toeristen uit heel Europa genieten van de zon... Lees meer

Informatie

Onze vakantiehuizen aan de Costa del Sol liggen aan de uitgestrekte 300 kilometer kuststrook in het mooie Andalusië. Hier in de provincies Granada en Malaga kunnen de toeristen uit heel Europa genieten van de zon, zee, strand en het heerlijke Spaanse eten en drinken. Een vakantie aan de Costa del Sol is genieten voor het hele gezin.

Zomers genieten aan de Costa del Sol

Zowel de kleine dorpen als Mijas, Ronda en Maro als de grote steden als Granada, Malaga en Marbella hebben hun eigen charmes. Granada is een must als je aan de Costa del Sol op vakantie bent. Hier staat het wereldberoemde Alhambra Paleis, dat tijdens de Moorse overheersing is gebouwd. De prachtige tuinen, zalen en haremverblijven spreken tot de verbeelding. Malaga heeft een prachtige historische binnenstad waar behalve La Manquita, de kathedraal van Malaga, ook een Moors fort, het Gibralfaro kasteel en het Teatro Romano te vinden zijn. Het Picasso Museum is bijzonder omdat de beroemde schilder in Malaga geboren is. Vanuit onze vakantiehuizen aan de Costa de Sol is het natuurlijk volop genieten van de zon, zee en strand. Badplaatsen zoals Marbella, Torremolinos en Manilva zijn alom bekend.

Trek de bergen in

Vanuit een vakantiehuisje aan de Costa del Sol is de natuur nooit ver weg. Het Parque Natural Sierra de las Nieves ligt bijvoorbeeld maar net buiten de kuststrook ten noorden van Marbella waar je heerlijk kunt wandelen in de ongerepte natuur. Hier zijn de bergtoppen rond de 2000 meter waar het zomers lekker koel is. De grotten van Nerja zijn ongelooflijk indrukwekkend, niet alleen vanwege de omvang van de zalen maar ook vanwege de oeroude rotstekeningen. Het Aqualand van Torremolinos is een spetterend feest voor het hele gezin. Ook het Krokodillenpark in dezelfde plaats is een bezoek waard. Tivoli World Benalmadena is een leuk attractiepark voor jong en oud.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.