Geniet op een van onze mooie vakantieparken aan de Costa del Sol

De Costa del Sol, de zonnekust van Spanje, is razend populair bij jong en oud. Hier heb je alles bij de hand, zon, zee en strand. Op onze vakantieparken aan de Costa del Sol is het al heerlijk om te ontspannen en te genieten van... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Costa del Sol

Alle Vakantieparken

Speciale Vakantieparkendeals in Costa del Sol


Informatie

De Costa del Sol, de zonnekust van Spanje, is razend populair bij jong en oud. Hier heb je alles bij de hand, zon, zee en strand. Op onze vakantieparken aan de Costa del Sol is het al heerlijk om te ontspannen en te genieten van het aangename weer. De kinderen vinden hun weg al gauw met vriendjes en vriendinnetjes en zijn de hele dag buiten.

De Costa del Sol verkennen

Vanuit je vakantiehuisje aan de Costa del Sol is het ook leuk om uitstapjes te maken. Zit je in de buurt van Marbella dan is winkelen een plezier met een groot aanbod en zijn er talrijke restaurants waar je heerlijk paella of een ander Spaans gerecht kunt eten. Ongeveer 40 kilometer landinwaarts vind je de stad Ronda met de beroemde bruggen, de Puento Ramano, de Puente Viejo en de Puente Arabe over de rivier Guadaleví. Ook zijn in deze oude stad de grotten van Cueva de la Pileta en archeologische opgravingen te vinden. Nerja is een plaatsje aan de kust die je tijdens je vakantie aan de Costa del Sol beslist gezien moet hebben. In deze badplaats loopt de promenade in het centrum langs een klif waar je over de zee uitkijkt. Ook zijn hier de druipsteengrotten ‘Cueva de Nerja’ uit het Paleolithische tijdperk te vinden.

Vakantie aan zee

Op de vakantieparken aan de Costa del Sol beschikken ze meestal over veel informatie. Soms verkopen ze ook toegangskaarten voor attractieparken met korting . In de badplaats Fuengirola is er behalve de heerlijke stranden nog meer te zien. Naast een Romeinse ruïne is er een dierentuin waar ze proberen de oorspronkelijke leefomgeving van de dieren te evenaren. In Benalmedena is een kabelbaan die tot 750 hoogte boven de plaats uitgaat. Geniet tijdens je vakantie aan de Costa del sol van dit waanzinnig mooie uitzicht.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.