Onze vakantieparken aan de Costa Dorada direct aan zee

Een vakantie in een van onze vakantieparken aan de Costa Dorada is plezier voor het hele gezin. Voor de kinderen is er vaak een entertainmentprogramma en als zij zich vermaken dan kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen. Lees meer

Populaire Vakantieparken in Costa Dorada

Speciale Vakantieparkendeals in Costa Dorada


Informatie

Een vakantie in een van onze vakantieparken aan de Costa Dorada is plezier voor het hele gezin. Voor de kinderen is er vaak een entertainmentprogramma en als zij zich vermaken dan kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen.

Zon, zee en strand

Waar u ook in een van onze vakantieparken aan de Costa Dorada zit een mooie en gezellige badplaats is nooit ver weg. Direct aan de kust liggen de bekende badplaatsen zoals Salou, Sitges, Cambrils en Tarragona. In de Middellandse Zee is het heerlijk om te zwemmen, te snorkelen en te duiken. Tortosa ligt op ongeveer 20 kilometer landinwaarts vanuit de kust waar het Castillo de la Zuda te bewonderen is. Ook de rest van deze historische stad is bijzonder fraai en zeker een bezoek waard. Natuurlijk mag je de hoofdstad Tarragona niet overslaan als je op vakantie aan de Costa Dorada bent. Niet alleen is het een plezier om in deze historische stad rond te slenteren waar onder andere de 12e eeuwse Santa Maria Kathedraal staat. Er zijn zelfs ruïnes van een stad uit de Romeinse tijd te bewonderen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Dagje weg met het gezin

Een vakantie aan de Costa Dorada betekent ook op ontdekkingsreis gaan. Dan is het Aqualeon bij de stad Albinyana een mooie bestemming want daar heb je een waterpark en safaripark in één. Hier kan het hele gezin zich uitstekend vermaken op de spectaculaire waterglijbanen en tijdens een tocht in het park. Het attractiepark Port Aventura bij Salou is na Eurodisney het grootste attractiepark van Europa. Bij de kleine badplaats La Pinada ligt het Waterpark Aquópolis. Niet alleen glijbanen zijn opwindend maar de dolfijnen- en zeeleeuwen shows zijn een feest voor iedereen. ’s Avonds terug in uw huisje op een bungalowpark aan de Costa Dorada kunnen jullie met z’n allen nog nagenieten van een heerlijke dag.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.