Genieten in de natuur tijdens een vakantie op Gran Canaria

Gran Canaria is een van de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan met als hoofdstad Las Palmas. Het ligt op ongeveer 150 kilometer van de westkust van Afrika. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong wat een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gran Canaria


Informatie

Gran Canaria is een van de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan met als hoofdstad Las Palmas. Het ligt op ongeveer 150 kilometer van de westkust van Afrika. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong wat een bijzonder fraai landschap heeft opgeleverd. Bergen, rotsen, prachtige stranden en idyllische lagunes. Een vakantie op Gran Canaria is genieten voor het hele gezin.

Gran Canaria ontdekken

Als je in een van onze vakantiehuizen op Gran Canaria zit dan ga je natuurlijk ook voor het strand. De bekendste badplaatsen zijn Maspalomas, San Agustin, Playa del Inglés en Meloneras. Iets verder liggen de gezellige havenstadjes Puerto Rico en Puerto de Mogán. In de stad Las Palmas is het huis van de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus te zien dat nu een museum is. Wat ook altijd leuk is tijdens een vakantie op Gran Canaria is een bezoek aan een lokale markt. In Arguineguin wordt de grootste markt van het eiland elke dinsdag gehouden. Een andere bezienswaardigheid is Mundo Aborigen, net buiten Maspalomas. Dit is een openluchtmuseum dat gewijd is aan de cultuur van de Guanchen, de oorspronkelijke bewoners van Gran Canaria. Een bijzondere interessante cultuur.

Wandelen op Gran Canaria

Voor de echte natuurliefhebbers is Gran Canaria een prachtig eiland om te wandelen. Vanuit een van onze vakantiehuizen is er altijd wel een mooie wandeling te vinden. De kraterwandeling is heel populair en ook de wandeling rond de wolkenrots. Een paar stevige wandelschoenen is aan te raden. Wandelen naar de Pico de Tamadaba aan de westkant van Gran Canaria, door het laatste stukje oerbos van dit Canarische eiland is eveneens een uitdagende wandeling. Vanuit de noordwestpunt van het eiland is er een wandeling vanaf Sardina langs de spectaculaire hoge rotskliffen aan de rand van de Atlantische Oceaan. ’s Avonds terug in uw vakantiehuisje op Gran Canaria kunt u nog nagenieten van de fraaie beelden die u overdag heeft gezien.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/