De vakantiehuizen op Gran Canaria zijn betaalbaar voor iedereen

De lastminute vakantiehuizen in Gran Canaria staan op een Spaans eiland, het wordt ook wel het Kleine Continent genoemd. Deze naam is ontleend aan het feit dat u een gevarieerd landschap zult aantreffen met begroeiing uit Afrika, Europa en Amerika. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gran Canaria


Informatie

De lastminute vakantiehuizen in Gran Canaria staan op een Spaans eiland, het wordt ook wel het Kleine Continent genoemd. Deze naam is ontleend aan het feit dat u een gevarieerd landschap zult aantreffen met begroeiing uit Afrika, Europa en Amerika. De bergrug dwars over het eiland heeft hoogtepunten van 2000m hoog en u vindt hier woestijnland en tropische bossen. De kust biedt mooie en brede zandstranden. De inwoners van dit eiland hebben een zuidelijk temperament en genieten van het leven met lekker eten en drinken. De plaatselijke evenementen zijn gezellig en levendig.

Bezienswaardigheden op Gran Canaria

U vindt diverse bezienswaardigheden in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen op Gran Canaria. Las Palmas is de hoofdstad van het eiland waar u mooie historische gebouwen zult aantreffen zoals de Kathedraal aan het Santa Ana, het Aartsbisschoppelijk Paleis. Het is vaak een mix van Canarische bouwstijl en gotisch en neoklassiek. La Casa de Colon is het Huis van
Columbus die contact maakten met de schepen naar Amerika. Het Museo Canario is het Canarisch Museum over de oorspronkelijke inwoners van deze eilanden, de Guanches. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van historische bezienswaardigheden.

De stranden van Gran Canaria

Vanaf de lastminute vakantiehuizen op Gran Canaria kunt u onbezorgd genieten aan deze Spaanse kust. Bij Maspalomas liggen mooie brede stranden met een schitterende blauwe zee. Aansluitend aan dit strand vindt u de jachthaven Pasitoblanco, de oases met palmen en het zoetwatermeer geven het eiland nog meer exotische uitstraling. Playa del Ingles ligt er vlak naast met bijna 3km aan strand. Het strand San Agustin is minder bekend, rustiger. Voor velen een ideale plek om de laatste stress te laten verdwijnen. Costa de Banaderos biedt een mooi landschap met intieme kleine baaien. Bij Galdar kunt u een bijzondere en hoge kustlijn bewonderen of ontdek het schilderachtige vissersdorp met prachtige stranden bij Sardina del Mar. Aan de kustlijn van Gran Canaria kunt u eindeloos genieten van watersport, strandactiviteiten of heerlijk rustig aan het strand genieten van de natuur.

De omgeving van Gran Canaria

Daarnaast is het een eiland waar u plezierig rond kunt kijken vanaf de lastminute vakantiehuizen op Gran Canaria. Als u wilt kunt u hier van uw rust genieten, de meeste toeristen houden weinig tijd over voor stil zitten tijdens de vakantie. Ontdek de omgeving van Tejeda=de versteende storm, een groene vallei aan de voet van de bergen Roque Nubo. Teror is het dorp op 575m, gebouwd op een plateau en het ‘lijkt te zweven in de lucht’. Het is ook een bedevaartsplaats in de natuur. De oude stad Arucas ligt op een hoge kust met baaien met in de omgeving bananenplantages, vlakbij ligt de vulkaan Montana de Arucas. Weet u, als u op het eiland rondwandelt, fietst en geniet, komt u langs de mooiste plekjes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.