Villas in Mallorca

De villa’s op Mallorca biedt vele vakantiemogelijkheden voor hen die wat willen zien en doen op Mallorca. De vakanties op Mallorca zijn allround en veelzijdig. De villa’s met zwembad, de vakanties met huisdier zijn heerlijke... Lees meer

Speciale Villasdeals in Mallorca


Informatie

De villa’s op Mallorca biedt vele vakantiemogelijkheden voor hen die wat willen zien en doen op Mallorca. De vakanties op Mallorca zijn allround en veelzijdig. De villa’s met zwembad, de vakanties met huisdier zijn heerlijke vakanties voor het hele gezin. De actieve vakanties op Mallorca zijn heel aantrekkelijk, de bergvakanties, de strandvakanties en wat dacht u van de wandelvakanties, dankzij de natuurlijke omstandigheden zijn dit heerlijke actieve vakanties in de natuur. De cultuurvakanties op Mallorca zijn behoorlijk indrukwekkend, er wordt wel gezegd dat het culturele aanbod even groot is als in de Europese hoofdsteden, dat zegt genoeg. Mallorca heeft een grote historische erfenis in de vorm van historische monumenten, bij La Almudaina vindt u het Royal Paleis, gebouwd op de restanten van de Islamitische Alcazar. Bij La Lonja vindt u schitterende voorbeelden van burgerlijke gotische architectuur in het Middellandse Zeegebied, veel interieur is bewaard gebleven, het is nu een museum of Arts. Zowel de locatie als het museum zijn prachtige historische cultuurvakanties op Mallorca. De strandvakanties op Mallorca zijn wereldberoemd, en het hoofdstrand is te vinden bij La Palma. Hier vindt u een complete strandvakanties met veel voorzieningen voor een watersportvakanties en horecavoorzieningen. Boek een villa op Mallorca en trek er op uit.  

Villa’s op Mallorca voor mooie actieve vakanties.

Villa’s op Mallorca zijn mooie vakantieaccommodaties voor heerlijk ontspannen actieve vakanties in de natuur. De villa’s met zwembad, het terras met barbecue, de vakanties met huisdier, de afwisselende actieve vakanties op Mallorca, de speelruimte voor de kinderen kunnen veel van uw vakantiewensen vervullen. Bezoek het stadje Ca’n Pastilla, u vindt hier leuke bezienswaardigheden, u kunt hier tochten maken met paard en wagen langs de boulevard, u kunt hier genieten van een mooie strandvakantie. U kunt hier in de kleine arena de stiergevechten bezoeken, u kunt hier leuke tochtjes op het water maken. U kunt van hieruit naar Palma gaan, de hoofdstad ligt slechts op 10 km afstand. Ca’n Pastilla heeft veel mogelijkheden voor een culinaire cultuurvakantie, u vindt hier prachtige mogelijkheden om lokale gerechten uit te proberen. Strandvakanties op Mallorca bij Ca’n Pastilla zijn geweldig, een strand is zeer geschikt voor gezinnen, de andere twee heeft meer mogelijkheden voor watersportvakanties en uiteraard kunt u hier ligbedden huren, surfen, zwemmen, zeilen. De zandstranden zijn aantrekkelijk en de boulevard is een aantrekkelijke actieve vakantie tussendoor met gezellige winkeltjes. Daarnaast kunt u hier tennissen, golfen, voetballen, volleyballen, jeu de boulen, minigolfen, er is een skelterbaan voor de kinderen. Boek een villa op Mallorca en verwen uzelf met een mooie actieve vakantie op Mallorca.

Villa’s op Mallorca voor cultuurvakanties.

Villa’s op Mallorca zijn mooie accommodaties voor cultuurvakanties. Van hier uit kunt u optimaal genieten van een actieve vakantie op Mallorca. De villa’s met zwembad zijn heerlijke onbezorgde vakanties. De vakanties met huisdier zijn fijne families voor het hele gezin. De vakanties op Mallorca zijn afwisselend, of het nu om een cultuurvakantie gaat of een actieve vakantie of een vakantie in de natuur. De cultuurvakanties op Mallorca zullen u veel plezier bezorgen. Tussen de kathedraal en de Plaza de Cort vindt u diverse grote paleizen zoals die van Colom, Villalonga en Oleo, Truyols en de Arabische baden. Op het Plaza de Cort vindt u de Avuntamiento, het stadhuis en de gotische kerk Iglesa de Santa Cataline. Het leuke van de cultuurvakanties op Mallorca is dat u altijd een mooie combinatie kunt maken met de strandvakanties, strand op Mallorca is eenvoudig te vinden. Op deze manier kunt u er een dag op uittrekken, en vindt u onderweg altijd iets van uw gading,  cultuurvakanties voor de liefhebbers, strandvakanties voor de kinderen, wandelvakanties voor hen die hier van houden. De vakanties op Mallorca hebben het imago dat ze van alles veel hebben, afwisselend en aantrekkelijk. Boek een villa op Mallorca en ontdek het zelf.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.