Vakantiehuizen in Pyreneeën

Een vakantie in de natuur vanaf de vakantiehuizen in Pyreneeën bruist van energie. Het natuurlijke landschap is veelzijdig en aantrekkelijk met de bergen en middeleeuwse stadjes en dorpjes. De Aragonese Pyreneeën vormen het oudste... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pyreneeën


Informatie

Een vakantie in de natuur vanaf de vakantiehuizen in Pyreneeën bruist van energie. Het natuurlijke landschap is veelzijdig en aantrekkelijk met de bergen en middeleeuwse stadjes en dorpjes. De Aragonese Pyreneeën vormen het oudste natuurreservaat van Spanje. U kunt hier werkelijk alles, van rustig wandelen tot een uitdagende bergbeklimming en wild water raften. De bergen lenen zich uitstekend voor alpinisme zoals bij de bergen van Albarracin, mountainbiken zoals bij Calatayud en Castejon de Monegros of paardrijden in Moncayo of Sierra de Santo Domingo. Kies voor canyoning bij Sierra de Guara, ga whitewater kano varen bij Gallego of duiken in de Tenaval. In de lucht kunt u de keus maken voor deltavliegen, paragliden, ballon varen, zweefvliegen of parachute springen. De Pyreneeën bieden veel avontuur. 

Geniet van de Spaanse bergen in Aragon

U kunt zomer en winter vanaf de vakantiehuizen in Pyreneeën maximaal genieten van een geweldige vakantie. Naast de zomeractiviteiten in de bergen kunt u in de winter brede mogelijkheden verwachten in de sneeuw. Er liggen mooie skiresorts in Aragon, omringd door natuur. Een jeepsafari over de gletjers is pure sensatie. De skigebieden zoals bij Cerler, Formigal en Candanchu zijn relatief rustig, wel bekend en zeer goed verzorgd. Bezoek ook de dorpjes midden in het gebied zoals Mora de Rubiolos. Enkele winteractiviteiten zijn alpine skisport, skitoertochten maken, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, slede rijden met trekhonden of natuurschaatsen op Jaca. Jong en oud zal veel plezier beleven aan deze vakantie in de bergen. In Aragon vindt u ook het Dinopolis, een attractiepark, erg leuk voor het hele gezin.

Ontdek de rijke cultuur in de Spaanse bergen

Het aanbod van cultuur is breed en groot in de Spaanse bergen vanaf de vakantiehuizen in Pyreneeën. Breng een bezoek aan Albarracin, een schilderachtig stadje bij de indrukwekkende klif van Rio Guadalaviar, ingericht met de zacht roze gebouwen. De stadjes Teruel en Zaragoza zijn prachtige voorbeelden van de rijkdom van het Moorse verleden met de bouwstijlen van Mudejar. Zaragoza is een grote bruisende stad met veel historische bezienswaardigheden en relatief weinig buitenlandse bezoekers. Ontdek het Aljaferia Moorse paleis te vergelijken met het Alhambra paleis in Granada. Jaca is een oude plaats met een mooie kathedraal en de citadel. Volg de wijnroute vanaf Carinena, hier vindt u naast heerlijke wijnen een mooie stadsmuur en een bijzondere barokke kerk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.