Last Minute Vakantiehuizen in Pyreneeën

Spanje is het land van vele gezichten ... zo heb je de zee, de bergen, de cultuur en de geschiedenis, het biedt vrijwel alles een land kan bieden als ideaal en favoriete vakantiebestemming. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pyreneeën


Informatie

Spanje is het land van vele gezichten ... zo heb je de zee, de bergen, de cultuur en de geschiedenis, het biedt vrijwel alles een land kan bieden als ideaal en favoriete vakantiebestemming. Een last minute vakantiehuis in de Pyreneeën, Spanje, zet je in de buurt van de bergen in dit land, maar niet zomaar bergen. De Pyreneeën zijn bekend en het meest ideaal voor allerlei activiteiten in de buitenlucht, alsmede om te ontspannen in de natuur en het verkennen van de lokale tradities. Wintersport in deze bergen zijn voor degenen die op zoek zijn naar resorts waar magie en het unieke landschap gecombineerd kan worden met sneeuw, skiën, snowboarden en diverse andere sporten, voorzien van alle luxe, faciliteiten en natuurlijk après-ski. De Pyreneeën zijn gastheer van een aantal van de meest ongerepte en onverkende natuur van west Europa, dus als je op zoek bent naar ontspanning in de pure en ruige natuur, uit de dagelijkse routine en wilt wegzinken in een zee van fascinerende cultuur, unieke landschappen, specifieke gastronomie en mooie tradities, dan is een last minute vakantie in de Pyreneeën, Spanje wat u zoekt.

De cultuur van de bergen

Elk bergachtige gebied heeft zijn eigen specifieke karakter, de Pyreneeën zijn hierop geen uitzondering en biedt u een totaal andere cultuur dan dat u van de rest van Spanje zou verwachten. Ingesloten tussen Frankrijk en Spanje heeft dit historisch geïsoleerde gebied een zeer rijke cultuur en verleden. Een last minute vakantiehuis in de Pyreneeën, Spanje, biedt een perfecte uitvalsbasis voor het leren kennen van deze unieke "persoonlijkheid" en specifieke cultuur. Van prehistorische grotschilderingen, tot Paleolithicum steencirkels, van middeleeuwse kloosters en dorpen die lijken op schilderen, dit gebergte in Spanje is indrukwekkend in al zijn facetten. Kastelen en grote paleizen, ruïnes en Romaanse kerken en nederzettingen die onder een adembenemend landschap van de grootsheid van de bergen. Antiekmarkten en een UNESCO World Heritage architectuur. In Catalonië is de plaats waar deze bergen de Middellandse Zee ontmoeten en in de provincie Aragon vindt u enkele hoge toppen die u kunt verkennen door te wandelen en te klimmen op aangewezen routes, op een last minute vakantie in de Pyreneeën, Spanje.

Dag na dag, de bergen blijven u verbazen

In deze bergen van Spanje is waar je ook de stad van Pamplona vindt, met zijn 12e-eeuwse kathedraal en de stadsmuren, met de San Fermin stierenrennen en de geplaveide straten die u leiden naar het Plaza del Castillo. In het noorden is de stad van Etizondo en de buurt vindt u de grotten van Zugarramurdi, die bekend staan als een voormalige ontmoetingsplek voor heksen. Meer naar het noorden, kunt u naar het beginpunt van de pelgrimsroute van Santiago de Compostela gaan, in Roncesvalles. Dan is de oude stad van Jiaca met zijn 11e-eeuwse kathedraal en de citadel zeker de moeite waard te verkennen op uw last minute vakantie in de Pyreneeën. Het Nationaal Park van de Monte Perdido en Ordesa zou een volgende halte van de stad Biesla kunnen zijn, en dan misschien de Vallei van Benasque, omringd door de hoogste toppen van deze bergen, en de Val d'Aran in Catalonië, de stad La Seu d'Urgell en Vielha, Ripoll, Figueres en misschien zelfs Barcelona. Kies uw eigen route en geniet van elk moment in de Pyreneeën van Spanje.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.