Last Minute Vakantiehuizen in Menorca

De meest rustige van de Balearen, zo zou u het eiland Menorca kunnen omschrijven, overigens is het eiland ook de twee na grootste van de Balearen. Een last minute vakantie is meestal altijd een geweldige ervaring... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Menorca


Informatie

De meest rustige van de Balearen, zo zou u het eiland Menorca kunnen omschrijven, overigens is het eiland ook de twee na grootste van de Balearen. Een last minute vakantie is meestal altijd een geweldige ervaring, als gevolg van de opwinding doordat het allemaal snel gaat gebeuren, nog even en u kunt op reis! Een last minute vakantiehuis in Menorca, Spanje, is een geweldige ervaring, want ... wie wil er niet ten minste een keer in zijn leven de Spaanse eilanden bezoeken? Plus, het leven op een eiland is alsof je in een andere dimensie bevindt, het is een hele nieuwe wereld van schoonheid en volledige rust, vermengd met een hele lading van plezier met water activiteiten en feesten op het strand. Compleet, divers, geschikt voor alle leeftijden, een vakantie in Menorca, Spanje neemt je mee op een reis naar herinneren.

Steden en dorpen

In Menorca kunt u genieten van een avontuurlijke ervaring op zee en op het land, de vele stranden worden op grote schaal aantrekkelijk voor veel mensen, overigens ook te wijten aan het feit dat ze niet erg druk zijn. Mahon is de hoofdstad van het eiland, een geweldige plek om een last minute vakantiehuis in Menorca huren, met tal van bars, restaurants en een mooie haven met kleurrijke boten dat de zee hier opvolijkt. De stad op zich is gebouwd bovenop de kliffen, dus overal waar je bent heb je een spectaculair uitzicht op de zee of de prachtige 18e-eeuwse Georgische stijl architectuur. Ciutadella is ook een geweldige stad om te bezoeken, evenals Alaior, beroemd om zijn kaas en schoenen industrie. Enkele ongelooflijke visrestaurants vindt u in Fornells, een klein vissersdorpje dat zijn tradities door de jaren heen heeft gehouden en te vinden is aan de rand van een verbazingwekkende baai. Es Castell en Ferreries zijn ook goede optie voor het verkennen van het leven op het eiland Menorca.

Wat is er te zien in Menorca

Naast het beleven van veel strandplezier met watersport en zonnebaden, heeft Menorca ook een reeks aan monumenten en historische bezienswaardigheden te bieden en is door de UNESCO uitgeroepen tot een biosfeerreservaat. De haven van Maó bijvoorbeeld is een natuurlijk diepwater haven, eigenlijk de twee na grootste in de wereld. Menorca’s prehistorisch verleden is geportretteerd in haar Naveta d'es Tudons, een prehistorische site met een ongelooflijke megalithische kamer graf, Torralba d'en Salord, waar u de belangrijkste Taula kunt vinden op het eiland, een formatie steen waarvan gedacht wordt dat deze een soort van spirituele heiligdom zou zijn geweest. Wat betreft de forten die waken over de eilanden, kunnen we enkele voorbeelden noemen zoals de La Mola Fortress, dan is er ook nog de St. Philip's Castle, het Museu de Menorca, het Militair Museum, het Kaasmuseum en ga zo maar door. Een last minute vakantie in Menorca, Spanje is zeker wat je nodig hebt wanneer die de alledaagse tempo van het dagelijkse leven wilt ontsnappen. Ontdek het eiland leven en boek uw last minute vakantiehuis op Menorca!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.