Geniet van zee en strand vlakbij onze vakantieparken in Valencia

Voor een heerlijke onbezorgde tijd zijn onze vakantieparken in de Valenciaanse Gemeenschap het summum. Er zijn allerlei faciliteiten waardoor u en de kinderen optimaal kunnen genieten. Voor de kinderen is er... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Valenciaanse Gemeenschap

Speciale Vakantieparkendeals in Valenciaanse Gemeenschap


Informatie

Voor een heerlijke onbezorgde tijd zijn onze vakantieparken in de Valenciaanse Gemeenschap het summum. Er zijn allerlei faciliteiten waardoor u en de kinderen optimaal kunnen genieten. Voor de kinderen is er vaak een activiteitenprogramma waardoor de ouders even tijd voor elkaar en zichzelf hebben. En daar is een vakantie in Valencia ook voor bedoeld; tot rust komen en ontspannen.

Op pad in Valencia

Voor de wandelaars en natuurliefhebbers die tijdens een vakantie in de Valenciaanse Gemeenschap even de benen willen strekken, ligt er ten noordwesten van de stad Valencia het natuurgebied El Alto Palancia. Het ligt tussen drie gebergtes in, het Espada en het Calderona en Javalambre gebergte. Het mooie stadje Segorbe is hier te vinden maar de regio is vooral bekend vanwege de vele riviertjes en watervallen en vele geneeskrachtige bronnen. Voor wandelaars is het een spannend gebied met grotten en hoge bergen. Behalve de jaarlijkse stierenloop in september is Segorbe ook geliefd vanwege het authentieke karakter, de gedeeltelijk bewaard gebleven omwalling van de stad en een Romeins aquaduct. ’s Avonds weer terug in uw huis op een van onze vakantieparken in de Valenciaanse Gemeenschap kunt u met elkaar alle indrukken van een mooie dag buiten nog een met elkaar door nemen onder het genot van een heerlijk glaasje Spaanse wijn.

Activiteiten in de natuur

Vanuit uw vakantiehuisje op een bungalowpark in de Valenciaanse Gemeenschap zijn er allerlei activiteiten te ondernemen. Een van de mooiste golfbanen ter wereld is de El Saler Golf Course die in het natuurpark El Saler ligt. Deze prachtige 18 holes baan grenst aan de Middellandse Zee en heeft spectaculair uitzicht. Voor de wat avontuurlijker sportievelingen is er vlak buiten de stad Valencia een perfecte kitespot bij het strand Patacona in de omgeving van Alboraya. Hier kan je ook leren kitesurfen. Verder zijn er in Valencia en net buiten de stad de Vias Verdes, de ‘Groene Wegen’, voormalige treinsporen die als wandel- en fietspaden zijn ingericht. Ideaal in de natuur gelegen en veilig.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.