Vakantiehuizen in het Boheemse Woud vervullen uw vakantiewensen

De omgeving van de vakantiehuizen in het Boheemse Woud heeft veel te bieden mede dankzij het natuurlijke landschap. De wintersportvakantie zoals bij Zelezna Ruda of Kramolin zal u niet teleurstellen. Het zelfde geldt voor... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Boheemse Woud


Informatie

De omgeving van de vakantiehuizen in het Boheemse Woud heeft veel te bieden mede dankzij het natuurlijke landschap. De wintersportvakantie zoals bij Zelezna Ruda of Kramolin zal u niet teleurstellen. Het zelfde geldt voor de natuur in het nationaalpark. Tot 1990 was het nationaalpark Sumava=Boheemse Woud alleen toegankelijk voor de grenswachten, waardoor de natuurlijke omstandigheden goed bewaard zijn gebleven. De berg Plechy op 1378 met het Drielandenpunt is Europees bekend. Het park staat voor rust, natuur en fijne tochten op uw wandelschoenen en mountainbike zolang u op de paden blijft.

Nationaalpark Boheemse Woud

Het nationaalpark Boheemse Woud is het grootste berggebied van Tsjechie en grootste natuurgebied van Centraal Europa. U vindt hier kilometers uitgestrekte ongerepte bossen in een waterrijk gebied. Dit laatste ziet u terug in de vijf gletsjermeren zoals Cerne, Gertovo Jezero en natuurlijk het bekendere Lipnomeer. Het park biedt zoveel rust en natuur dat u hele dagen rond kunt lopen zonder dat u iemand tegenkomt, het proberen waard vanaf de vakantiehuizen in het Boheemse Woud. Wandelen en mountainbiken vanaf de vakantiehuizen in het Boheemse Woud is fantastisch dankzij het mooie landschap.

Als u op zoek bent naar een familievakantie in de sneeuw, bent u hier aan het juiste adres. Vanaf de vakantiehuizen in het Boheemse Woud vindt u hier diverse wintersportactiviteiten zoals ski- en snowboardscholen, pistes, liften, snowkiting, schaatsen en deltavliegen. Kramolin is het skigebied van het het Boheemse Woud zowel voor beginners als gevorderden. De omgeving van het Lipnomeer is ideaal voor beginners en wintersport in de sneeuw. Zo vindt u ook mooie skipistes voor gevorderden en beginners bij Spicak

Cultuur in het Boheemse Woud

Ontdek de schilderachtige plaatsjes als Prachitice, Klatovy of Susice. Maak kennis met glasblaaskunst in het dorpje Zelezna Ruda, kijk rond in het dorp met kleine huizen en smallere straatjes. In Nove Udoli kunt u een museum bezoeken. In Volary ziet u de levensstijl van de Oostenrijkse boeren terug compleet met bouwstijl. Houtbewerking speelt nog steeds een belangrijke rol in dit dorp, professioneel en toeristisch. Proef de sfeer van Tsjechië, u kunt rekenen op een gastvrije ontvangst.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.