De vakantiehuizen in Midden Bohemen voor uw volgende topvakantie

De vakantiehuizen in Midden Bohemen zijn een veelzijdig vakantie adres dankzij de ideale mix van de toeristische trekpleister Praag en de heuvelachtige omgeving met natuur, rust, authentieke dorpjes en ruimte. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Midden Bohemen


Informatie

De vakantiehuizen in Midden Bohemen zijn een veelzijdig vakantie adres dankzij de ideale mix van de toeristische trekpleister Praag en de heuvelachtige omgeving met natuur, rust, authentieke dorpjes en ruimte. U zult hier al snel een luxe probleem ervaren, er is zoveel te doen en te zien dat u zult moeten kiezen wat u werkelijk wilt ervaren.

De natuurlijke omgeving van Midden Bohemen

Vanaf de vakantiehuizen in Midden Bohemen kunt u 45km van Praag het Slapymeer bewonderen en ontdekken. De stuwdam is wel 60m hoog en het meer is 40m lang. De bossen die er om heen liggen geven het meer een fantastische sfeer. Hier kunt u nog onbezorgd genieten van activiteiten als zeilen, surfen, zwemmen, terrasje pakken, haventjes bezoeken. Ontdek het slot Konopiste, van oorsprong een Franse burcht. Een rondleiding in deze romantische omgeving is een aanrader. De grotten van Koneprus zou u echt moeten zien en ervaren als u in de omgeving bent tijdens een vakantie in Midden Bohemen.

Het Orlikmeer is 68km lang en is zeer populair bij alle nationale en internationale bezoekers vanwege de vele mogelijkheden voor watersport. Daarnaast is het slot Orlik een prachtige aanvulling op deze dagexcursie. Liefhebbers van historie en kunst zullen zeker genieten van een rondleiding in dit slot. De burcht Zvikov is omringd door water, veel ervan is bewaard gebleven, leuk voor jong en oud.

Ontdek de stad Praag

Een stadswandeling door de unieke stad Praag is fantastisch voor liefhebbers van cultuur en historie en kunst . Een wandelroute vanaf de vakantiehuizen in Midden Bohemen leidt u langs de mooiste stekjes, we geven u graag wat bekende voorbeelden maar onderschat de onbekende mooie plekjes niet. De Karelsbrug=Karlov Most is een van de mooiste bruggen van de wereld. U kunt onder de brug doorvaren en over de brug wandelen. Op de brug zelf hangt een bijzondere sfeer dankzij de straatmuzikanten, kunstenaars en vele toeristen. Vanaf de brug kijkt u op de Praagse burcht. Deze originele burcht uit 1880 is groot, lang en indrukwekkend, een populair en vaak bezocht paleizencomplex. U komt tijd te kort tijdens een vakantie in Midden Bohemen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.