Ontdek gezellige en betaalbare vakantiehuizen in Noord Bohemen

Vanaf de vakantiehuizen in Noord Bohemen kunt u kennis maken met de rijke historie, het mooie natuurlijke landschap en het brede aanbod van buitenactiviteiten in de natuur. Dit kunt u vertalen in een bezoek aan een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Bohemen


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Noord Bohemen kunt u kennis maken met de rijke historie, het mooie natuurlijke landschap en het brede aanbod van buitenactiviteiten in de natuur. Dit kunt u vertalen in een bezoek aan een middeleeuws kasteel en een gezellige ski- of wandelvakantie in de bergen. Daarnaast zijn de culturele bezienswaardigheden het bekijken waard.

Culturele ontdekkingen in Noord Bohemen

De omgeving van Melnik is een mooie bestemming vanaf de vakantiehuizen in Noord Bohemen met de levendige wijncultuur. Bezoek een wijnkelder of wijnboerderij als u wat wijn wilt proeven of wat meer over wijn maken wilt weten. Theresienstadt is een bizarre maar ook interessante bestemming voor een dagexcursie. Het is een oude vesting die door Duitsers in de WOIIgebruikt werd als kamp voor de Joden. Het is een bijzondere ervaring, die uw vakantie in Noord Bohemen onvergetelijk maakt. De Nationale Begraafplaats is een belangrijk onderdeel van het kamp. Bezoek een stad als Liberec, hier kunt u nog oude architectuur bewonderen in de vorm van de historische houten huizen uit de 17e eeuw evenals de St Antonius kerk. In Frydlant kunt u het gotische kasteel bezoeken met gotisch meubilair en de prachtigste schilderstukken.

Een actieve vakantie in Noord Bohemen

Een actieve vakantie in Noord Bohemen is zomer en winter een mooie bestemming. Zo kunt u kiezen vanaf de vakantiehuizen in Noord Bohemen voor de wintersport bij bekende wintersportoorden als Spindleruv Mlyn en Harrachov. Als u van wandelen en fietsen houdt, volg een van de mooie routes langs mooie plekjes zoals Hruba Skala, Trosky, Kost of Jicin. Ontdek de natuur in het gebied Tsjechisch klein Zwitserland met als grootste stad Liberec. Als u de bergen bewonderd, moet u bedenken dat water en wind dit landschap tot stand hebben gebracht. U kunt met de kabelbaan naar de top van de berg Jested op 1012m. Het uitzicht over de omgeving is schitterend. Bij de Elbe kunt u de Tuin van Bohemen verkennen, tussen Litomerice en Roudnice. Op de dode vulkaanhellingen groeien schitterende wijngaarden. Het Boheems Zwitserland is een ander mooi stuk natuur met een deel van het Elbezandsteengebergte. U kunt hier fantastisch wandelen en klimmen. Het is heel duidelijk, u kunt op diverse manieren ontspannen en genieten vanaf de vakantiehuizen in Noord Bohemen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.