Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Biskupice voor een onvergetelijke vakantie

Biskupice ligt in Bratislava. De vakantiehuizen in Biskupice staan op de mooiste plekjes van Tsjechië. U vindt hier een kleinschalige vakantie met lekker eten en gastvrijheid, kenmerkend voor een vakantie in Tsjechië. Bratislava ligt in het westen van Tsjechië... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Biskupice


Informatie

Biskupice ligt in Bratislava. De vakantiehuizen in Biskupice staan op de mooiste plekjes van Tsjechië. U vindt hier een kleinschalige vakantie met lekker eten en gastvrijheid, kenmerkend voor een vakantie in Tsjechië.

Bratislava

Bratislava ligt in het westen van Tsjechië, waarvan Biskupice een van de dorpen is. De stad zelf heeft een rijke historie wat betreft bouwstijl. Het historische centrum is rijk aan historische gebouwen, een stadswandeling wilt u niet missen hier. U komt langs de mooiste plekjes en monumenten.

Bezienswaardigheden

De Bratislava burcht is een belangrijke toeristische trekpleister van de stad. Het stond ooit bekend als de Pressalauspurch. Het historische centrum van Bratislava is voornamelijk rondom deze burcht gevestigd. Hodzovo Namesti is het paleiselijke residentie in barokke stijl gebouwd. De omliggende tuinen zijn regelmatig opengesteld voor bezoekers, u ontdekt hier ook het standbeeld van keizerin Maria Theresia op haar paard. Novy Most is vrij vertaald Nieuwe brug. Deze bouw van de brug ging ten koste van de Joodse wijk in de oude stad, deze werd platgegooid onder groot protest. Het uitzicht van de brug is prachtig. De Grote Markt van Bratislava is een levendige bezienswaardigheid samen met het aangrenzende plein. De pastelkleurige gevels en de Maximiliaanfontein is prachtig, hier wordt in de winter de Kerstmarkt gehouden. Een ander belangrijk plein in de binnenstad is Hlavne namestie met het Franciscaanse klooster en kerk, indrukwekkende gebouwen. Het koperen groene dak van de Michaelpoort bepaalt het silouet van de stad. Het was ooit een van de vier toegangspoorten van de stad. In de toren is nu het wapenmuseum gehuisvest. Het uizicht over de stad is prachtig , dat heeft geen nadere uitleg nodig. Een vakantie in Biskupice is nauw verbonden met Bratislava. Ervaar de typische Tsjechische sfeer en geniet met volle teugen van deze vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.