Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de sfeer bij de vakantiehuizen aan de Mediterrane kust

Ontdek de omgeving van de vakantiehuizen aan de Mediterrane kust, ook wel de Turkooizen kust genoemd met een lengte van 1600km.U vindt hier steden met een historische sfeer maar ook mooie zandstranden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Mediteraanse Kust


Informatie

Ontdek de omgeving van de vakantiehuizen aan de Mediterrane kust, ook wel de Turkooizen kust genoemd met een lengte van 1600km. U vindt hier steden met een historische sfeer maar ook mooie zandstranden. Volgens de insiders zijn de stranden aan dit deel van de kust mooier, beter en het water is warmer en zouter. De achtergrond van deze stranden zijn de Torosbergen, het lijkt wel of deze steil in het water verdwijnen als een mes in het water. Vlakbij deze bergen kunt u vruchtbare gronden ontdekken waar katoen, groenten en tropische vruchten met succes gegroeid worden. De mix van bergen, cultuur en strand vormen een aantrekkelijke reden voor een vakantie aan de Mediterrane kust.

Ontdek de cultuur aan de Mediterrane kust

Een culturele ontdekkingsreis vanaf de vakantiehuizen aan de Mediterrane kust is zeker de moeite waard als u van historie en kunst houdt. Het tegelwerk van een badhuis bijvoorbeeld, elke kleur en elke vorm heeft weer een andere betekenis. Een wollen handgemaakt wandkleed zit vol met symbolen. Bij Dalyan kunt u unieke rotsgraven ontdekken, gesneden in een steile rotswand, vlakbij de ruines van de oude Caunos. Zo vindt u bij Fethiye oude ruines van een stad, met stenen sarcofagen en bijzondere rotsgraven. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Actief genieten aan de Mediterrane kust

Een strandvakantie vanaf de vakantiehuizen aan de Mediterrrane kust heeft vele gezichten. In Bodrum vindt u een vanoudsher chique badplaats, misschien wat minder modern maar jong en oud kan hier gezellig uitgaan, ieder in eigen stijl. Bij Marmaris kunt u perfect zeilen vanwege ideale windomstandigheden bij de Turkije poort. Een ander zeilparadijs vindt u bij Göcek. Als u aan wat rust toe bent, bezoekt u de hete bronnen bij Koycegiz niet ver van de Dalyan rivier met de mooie rietvelden, hier valt de vermoeidheid vanzelf van u af. Bezoek de levendige jachthaven in Fethiye, talloze mooie vaartuigen in alle vormen en maten die uw oog strelen. Antalya is wat bekender bij de strandaanbidders met complete resorts. Hier kunt u genieten van zon, zee, strand, watersport, lekker eten. Het leuke van Turkije en een vakantie aan de Mediterrane kust is dat u het net zo duur of goed koop kunt maken als u zelf wilt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.