Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Noordzeekust

Een vakantie in Duitsland is lekker dicht bij huis. En mooie bestemming voor een weekendje weg is de Noordzeekust. De deelstaat waar dit gebied in ligt is Nedersaksen. Een vakantiehuis aan de Noordzeekust zorgt ervoor dat... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noordzeekust


Informatie

Een vakantie in Duitsland is lekker dicht bij huis. En mooie bestemming voor een weekendje weg is de Noordzeekust. De deelstaat waar dit gebied in ligt is Nedersaksen. Een vakantiehuis aan de Noordzeekust zorgt ervoor dat u tijdens een weekendje weg in Duitsland heerlijk kunt uitwaaien. Wanneer u geluk heeft met het weer is een korte strandvakantie zelf mogelijk. Ook Duitsland heeft een aantal prachtige waddeneilanden, de Oost Friese eilanden en de wadden vormen samen Nationaal park Nedersaksische Waddenzee. Hier zijn vele activiteiten mogelijk zoals zwemmen, wadlopen, maar zelfs windsurfen of kitesurfen. Ook voor dieren liefhebbers is dit een prachtige gebied om vogels te spotten, maar ook een bezoekje aan de zeehondencreche in Norddeich is erg leuk.

Een vakantie in Duitsland in een populaire badplaats.

De badplaats St. Peter-Ording is erg populair in Duitsland door de mooie witten stranden. In de haven zijn grote en kleine jachten te zien en de duinen zijn geschikt voor een heerlijke wandeling in de frisse zeelucht. Een vakantiehuis aan de Noordzeekust is een fantastische plek wanneer u een weekendje weg naar Duitsland wilt gaan, maar ook niet te ver van huis wilt zijn. Ook zijn in St. Peter-Ording kitesurf wedstrijden, erg leuk om een keer naar te kijken.

Een weekendje weg aan de Noorzeekust met kinderen.

Een vakantie in Duitsland met kinderen is erg leuk aan de Noordzeekust. Er zijn speeltuinen, maar ook klimattracties op verschillende locaties. Verder zijn er hele mooie burchten en kastelen om te bezoeken en ook een aantal musea. Het museam Dat Dykhus op Borkum is een voorbeeld van een leuk museum om met kinderen te bezoeken tijdens een weekendje weg in Duitsland. Tijdens een weekendje weg aan de Noordzeekust mag een bezoekje aan een vuurtoren natuurlijk niet ontbreken, dit kan bijvoorbeeld in Krummhörn-Pilsum, maar ook op Wangerooge. Boek uw vakantiehuis aan de Noordzeekust en geniet van een heerlijk weekendje weg in de frisse zeelucht.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.