Strand en zee bij de lastminutes aan de Noordzeekust

Een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen aan de Noordzeekust is aantrekkelijk. Natuur en watersport spelen een belangrijke rol aan de Noordzeekust. U kunt hier gezellige badplaatsen bezoeken... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noordzeekust


Informatie

Een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen aan de Noordzeekust is aantrekkelijk. Natuur en watersport spelen een belangrijke rol aan de Noordzeekust. U kunt hier gezellige badplaatsen bezoeken, de stranden en duinen zijn prachtig en u kunt hier genieten van strandactiviteiten zoals zonnen, zwemmen, zeilen en windsurfen. Aan de Duitse Noordzeekust vindt u mooie locaties zoals Borkum, Helgoland, Langeoog, Sylt, St. Peter Ording en de Nedersaksische Waddenzee. Ontdek de fijne bezigheden zoals fietsen en wandelen langs het strand of in de duinen in dit prachtige vakantiegebied in de deelstaat Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein. We laten u graag kennismaken met de mooie locaties.

Sylt

Sylt is het grootste Noord Friese waddeneiland. Het eiland heeft een oppervlakte van 99km2, het is 35km lang en 13km breed. Het eiland is populair bij de toeristen, vanwege de rust en de plezierige activiteiten in de frisse lucht. Er wordt hier Sylter Fries gesproken, via de Hinderburgdamm is het eiland met het vasteland verbonden dus eiland is niet helemaal het juiste woord. Bij het dorp Kampen ontdekt u de Rote Kliff, een bijzonder natuurverschijnsel. Het Rantumer Becken vormt een beschermd natuurgebied waar meer dan 50 vogelsoorten zich uitstekend thuis voelen. Bezoek Keitum op Sylt, u vindt hier een toren die dienst deed als merkteken voor zeevaarders en als gevangenis, vlakbij de Groene klif. Bij de Morsum klif van 21m hoog en 1800m lang ligt een ander mooie beschermd natuurgebied. Het 40km lange zandstrand is natuurlijk de topattractie van het eiland.

Langeoog

Langeoog is een Duits Waddeneiland, een mooie bestemming voor een lastminute vakantie in Duitsland. Het heeft een oppervlakte van 20km2 en het is 14km lang. Dit eiland is autovrij. Bij het dorp Langeoog is een haven. Er ligt een mooi strand, maar volgens de geologen bestaat het eiland alleen maar uit zand met duinen en strand. Betonnen golfbrekers zouden het eiland beschermen tegen afkalving door de golven maar bij Langeoog zult u deze niet aantreffen.

Helgoland

De toeristen voelen zich snel thuis op dit Noord Friese eiland tijdens een lastminutes aan de Noordzeekust. Elk derde jaar wordt hier een Fries cultureel feest gegeven. Het strand is niet heel groot , meer bekend is de roodgekleurde rotskust met een hoogte van 61m wat direct uit het water steekt. De rotspunt kreeg de naam de Lange Anna. De hoge kliffen hebben een sterke overeenkomst met de krijtrotsen van Dover, ze zijn alleen rood en niet wit. Het eiland is auto en fietsvrij. De rotsen maken dit heel aannemelijk. Het eiland Düne ligt er vlakbij en bestaat uit zand en een resort met palmbomen.

Borkum

Borkum is een Fries – Duits eiland. Op het eiland vindt u drie vuurtorens. De Oude vuurtoren is in 1576 gebouwd en hiermee het oudste gebouw van het eiland. De Nieuwe vuurtoren staat aan de westkant van het eiland en vormt nog steeds een orientatiepunt op het eiland. U kunt deze toren beklimmen met 319 traptreden. De Kleine vuurtoren staat in het zuiden. Deze rood-witte vuurtoren en 32m hoog. Het eiland heeft een spannende historie met verhalen over schuilplaatsen van piraten en basis voor de walvisvaart. Nu is het een eiland waar toeristen graag komen. Er zijn vier stranden met beveiliging, dit geeft wel aan dat men goed voor de toeristen zorgt op dit eiland. Het eiland is te bereiken via een autoveer vanaf Eemshaven. De twee vuurtorens vormen een mooie achtergrond van de lastminute vakantiehuizen aan de Noordeekust op een eiland.

Tot slot

Het eiland Nordeneu is het enige Friese eiland waar motorvoertuigen worden toegelaten. St Peter Ording is een populaire kustbadplaats in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen aan de Noordzeekust. Er ligt een strand van 12km en 2km breed. U kunt hier plezierig windsurfen, kitesurfen, strandzeilen en kitebuggy, daarnaast vindt u hier een professonieel spa. DAAROM kiest u voor een gezellige lastminutes aan de Noordzeekust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.