Vakantiehuizen voor een weekendje weg Kroatie

Vanaf de vakantiehuizen voor een actief weekendje weg in Kroatië kunt u zomer en winter veel vakantieplezier verwachten. In de winter vindt u bij Gorski Kotar een mooie wintersportvakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatie


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor een actief weekendje weg in Kroatië kunt u zomer en winter veel vakantieplezier verwachten. In de winter vindt u bij Gorski Kotar een mooie wintersportvakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Kroatië. De berg Velika Kapela met de top Belolasica is ideaal voor een complete wintersportvakantie. In de zomer vindt u een mooie strandvakantiemet stranden waar u kunt zwemmen zoals bij Istrie, Like Senj, Zadar en Sibenik. Vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Kroatië vindt u bij Grornja vala een prachtig watersport en duikcentrum. Een wandel- en fietsvakantie vanaf de vakantiehuizen voor een actief weekendje weg in Kroatië is prachtig dankzij de vele natuurpaden in de natuur, niet altijd even goed bewegwijzerd.

Boek nu uw weekendje weg in Kroatie en ontdek de rijke cultuur 

Een cultuurvakantie tijdens een weekendje weg in Kroatië is een succes dankzij de gevarieerde mogelijkheden. Boek nu uw weekendje weg in Kroatië en ontdek het zelf. De eilanden van Lastovo zijn een ideale bestemming voor een weekendje weg in Kroatië als u van rust en natuur houdt. Hier kunt u maximaal genieten van windsurfen, visvakantie, vispicknick, zwemmen en zeilen. Kies voor een stedentrip tijdens een weekendje weg in Kroatië. Bezoek Dubrovnik, de Parel van de Adriatische zee. Het is een vestingstad, bezoek de Blasiuskerk met Roland de schutspatroon ervoor tijdens een weekendje weg in Kroatië met een stadswandeling. Ontdek de vele fonteinen in de stad met een historische achtergrond. Een weekendje weg in Dubrovnik is een succes.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Kroatie

Met een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Kroatië, kiest u voor afwisseling en gezelligheid. Bezoek Zadar de havenstad met historische architectuur, de boulevard Riva Nova, de St. Anastasiakathedraal en de gezellige winkelstraat. In de stadsmuur zit een Venetiaanse stadspoort niet ver van het maritiem museum tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Kroatië. Hier ligt de Zadar eilandengroep, een paradijs voor duikliefhebbers. Biograd Na Moru is de kroningsstad en een watersportcentrum aan de Adriatische kust. Bezoek Piran tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Kroatië. Het is een Middellandse zeestad met een historisch centrum en nauwe straatjes. Er is voor ieder wat wils tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen in Kroatië.

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/