Vakantiehuizen voor de Meivakantie Kroatie

Een cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Kroatië is een aanrader. In de historische stad Porec staat de Euphrasius basiliek, ooit een stad met stadsmuren vlakbij het Limski kanaal. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatie


Informatie

Een cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Kroatië is een aanrader. In de historische stad Porec staat de Euphrasius basiliek, ooit een stad met stadsmuren vlakbij het Limski kanaal. Bezoek de plaatselijke groente- en fruitmarkt en proef het dagelijkse leven. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Kroatië kunt u de stad Dubrovnik bezoeken bij de berg Srdj, de Parel van de Adriatische zee. Het is een ommuurde vestingstad beschermd door de UNESCO, een stadswandeling is zeker aan te bevelen vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Kroatië. Bezoek Hvar vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Kroatië. U vindt hier een stadsplein met de Stephan kathedraal, de paleizen van Groda en de huizen van Burag. Deze cultuurvakantie is uniek.

Boek nu uw meivakantie in Kroatië 

Boek nu uw meivakantie inKroatië en geniet van en in de natuur in dit prachtige vakantieland. Tijdens een meivakantie in Kroatië kunt u het eiland Brac bezoeken met de oudste stad Bol. Hier vindt u mooie stranden zoals Gouden Hoorn, een kiezelstrand aan de Adria. U kunt hier perfect surfen. De berg Bolska Kruna biedt prachtige mogelijkheden voor een wandelvakantie en bergsporten. In het nationaalpark Krka vindt u de Krka watervallen, indrukwekkend mooi tijdens een meivakantie in Kroatië. Tussen Losinj en Cres kunt u ook kajakken, fietsen en eindeloos wandelen. Tijdens een meivakantie in Kroatië kunt u bij Losinj de prachtige zee-excursies boeken zoals naar Susak, Ilovik of Rab. Een vispicknick is een bijzondere rondvaart, speciaal voor de liefhebbers.

Een meivakantie met de familie in Kroatië aan het strand is heerlijk 

Tijdens een meivakantie met de familie in Kroatië kunt u vele stranden bezoeken, met elk een eigen charme. Zo vindt u bij Biograd het Drazicastrand, ideaal voor de watersportliefhebbers met moderne jachthaven. De stranden en winkels liggen vlak bij elkaar. Tijdens een meivakantie met de familie in Kroatië vindt het Banje strand in Dubrovnik, hier zonnebaden de rijke mensen, flaneren kost niets. Het eiland Hvar heeft een kust met kiezelstranden en baaien, hier kunt u heerlijk zwemmen en zonnebaden tijdens een meivakantie met de familie in Kroatië. Bij Dubovica kunt u ideaal snorkelen en duiken. Met een meivakantie met de familie in Kroatië mag u Makarska Riviera niet overslaan met de prachtige stranden zoals Bratus en Promajna. U kunt kiezen.

 

.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/