Vakantiehuizen voor een weekendje weg Malta

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Malta is een stedentrip ideaal als u van gezelligheid en cultuur houdt. Een last minute weekendje weg op Malta is gezellig voor iedereen. Bezoek de historische stad Mdina met de mooie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Malta


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Malta is een stedentrip ideaal als u van gezelligheid en cultuur houdt. Een last minute weekendje weg op Malta is gezellig voor iedereen. Bezoek de historische stad Mdina met de mooie kathedraal in combinatie met het museum of de nieuwe stadspoort. Een stadswandeling door Mdina is eigenlijk een must als u deze stad bezoekt vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Malta. De stad Rabat is een goede concurrent van Mdina vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Malta. Rabat bruist in de nauwe straatjes, een stadswandeling is de beste kennismaking met deze stad. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Malta mag u de St Paul’s kerk, de catacomben en het marktplein niet missen.

Boek nu uw weekendje weg op Malta voor een culturele ontdekkingsreis 

Een culturele ontdekkingsreis op Malta is fantastisch, boek nu uw weekendje weg op Malta. Het dorp Naxxar mag u zeker niet overslaan. Dankzij de kleinschalige sfeer is een bezoek een aanrader inclusief het Palazzio Parisio achter de anonieme gevel. Tijdens een bezoek aan dit paleis met een weekendje weg op Malta komt de rijke geschiedenis weer tot leven. Het dorp Tarxien met de tempels, het hypogeum van Half Saflieni is een bijzondere culturele ontdekkingsreis tijdens een weekendje weg op Malta. Het is een onderaards complex uitgehakt uit natuursteen en de toegangskaarten moet u vooraf bestellen. Met een last minute weekendje weg op Malta kiest u voor een bijzondere cultuurvakantie op Malta. Malta is een bijzonder vakantie-eiland.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met familie op Malta is super 

Tijdens een weekendje weg met de feestdagen met familie op Malta kunt u maximaal genieten van een complete strandvakantie. U vindt watersportactiviteiten bij een badplaats als Mellieha Bay met een mooi zandstrand tijdens een weekendje weg met de feestdagen met familie op Malta. U kunt ook kiezen voor een strandwandeling met zonsondergang tijdens een romantisch weekendje weg op Malta. Een weekendje weg met de feestdagen met de kids op Malta is een ander gezellig avontuur tijdens een strandvakantie. Breng een bezoek aan Popeye village inclusief de boottocht. Het dorpje Melliha is authentiek, gezellig in een bijzondere natuurlijke omgeving. Tijdnes een weekendje weg de feestdagen met familie op Malta is de badplaats Sliema met mooie wandelpromenade een fantastische vakantiebestemming.  

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/