Last Minute Vakantiehuizen Malta

Ontdek de eilanden van Malta met een last minute vakantiehuis op Malta en geniet van zwemmen, snorkelen, scuba duiken en zeilen, zoals in de populaire baai in Birzebbuga. Een strandvakantie zult u hier zeker beleven... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Malta


Informatie

Ontdek de eilanden van Malta met een last minute vakantiehuis op Malta en geniet van zwemmen, snorkelen, scuba duiken en zeilen, zoals in de populaire baai in Birzebbuga. Een strandvakantie zult u hier zeker beleven want de drie eilanden Malta, Gozo en Comino zijn niet zo heel groot en u vindt dan ook overal pittoreske baaien en gezellige strandjes. Toch kunt ook zeker het binnenland verkennen met de Ghar Dalam grot en museum, waar u vondsten uit de IJstijd ziet, zoals een dwergolifant. Malte biedt duizenden jaren geschiedenis en cultuur, met de megalithische tempels van ongeveer 3000 vChr. tot de Romeinse tijd en daarna de Maltezer Orde. Allen hebben hun sporen op de eilanden achtergelaten. Kom deze prachtige eilanden ontdekken met de last minutes op Malta.

Beleef de historie op deze schitterende eilanden 

Valetta is de hoofdstad van Malta en u zult in de meeste gevallen ook hier aankomen. De stad zelf biedt diverse bezienswaardigheden uit de 16e eeuw de stad optooien zoals Fort Sint Elmo en het Grootmeesterspaleis. Natuurlijk heeft u op Malta toegang tot meer historische Middeleeuwse geschiedenis. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan St. Paulkathedraal of wandel door de Romeinse catacomben van Rabat. Vergeet ook zeker de Megalithische Tempels van Tarxien niet, één van de oudste religieuze tempels ter wereld. Steek tijdens uw verblijf in een last minute vakantiehuis op Malta met de veerboot over naar Gozo en ontdek dit schitterende eiland met de auto of met de bus. De hoofdstad van Gozo is Victoria (ook Rabat genaamd), dwaal door de pittoreske straatjes en bezoek het kasteel. U kunt diverse archeologische vindplaatsen en grotten bezoeken, de een groter dan de andere. Een bekend plaatje van Malta het blauwe raam in de baai van Dwerya. Een natuurlijk raam in de rotsen met een schitterend uitzicht. Met een van de last minutes op Malta van Bungalow.Net beleeft u deze geschiedenis.

Watersportvakanties op Malta 


Een verfrissende watersportvakantie aan de Middellandse Zee vindt u in een vakantiehuis op Malta. Aan de stranden of bij de rotsachtige baaien kunt u zwemmen, snorkelen, duiken, zeilen, kajakken of surfen. Zandkastelen bouwen met de kinderen behoort ook tot de mogelijkheden. Ga snorkelen in de mooie blauwe baai van Comino (decor van de film de blue lagoon) en neem een kijkje op het eiland zelf. Op Gozo kunt u van de Ramlobaai naar de Calypsogrot wandelen, hier hield de Nymf Calypso Odysseus jarenlang gevangen. Het landschap van Malta is vrij droog en daardoor groeien overal grote cactussen die in de zomer bloeien. Proef ook zeker de cactusvijgjam en de wijnen die op de eilanden geproduceerd worden. Geniet van een zomerse last minute met de vakantiehuizen op Malta.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.